Gemeente Zoetermeer

Ontwerpwedstrijd kunstwerk van gebruikt materiaal

logo Duurzaam Zoetermeer
Van oude schoenen, flessendoppen of lege colaflesjes kunt u mooie kunstwerken maken. Doe mee aan de ontwerpwedstrijd van ecologische kunst en maak van gebruikt en afgedankt materiaal een creatief ontwerp.
U kunt alleen meedoen of met een groepje. Maak het zodanig op schaal dat het uitvergroot kan worden. Want het winnende ontwerp wordt uitvergroot gerealiseerd. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Stichting ParticipARTe en het team van Natuur- en Milieueducatie van de gemeente.

U kunt een afbeelding van uw ontwerp tot 15 juni insturen naar info@participarte.nl.

Recycling
Het doel van de wedstrijd is om mensen actief bewust maken van het recycling idee. Van oud of weggegooid materiaal kunnen bijvoorbeeld kunstzinnige dingen gemaakt worden. Op stadsboerderij De Weidemolen komt een tentoonstelling van de mooiste inzendingen. Deze kunt u ook terugvinden op de website www.participarte.nl.

Voor inspiratie kunt u voorbeelden bekijken in het atelier van ParticipARTe aan de Daniël Zuidwijkstraat 86. Voor meer informatie en met vragen over de ontwerpwedstrijd kunt u een e-mail sturen naar info@participarte.nl.