Gemeente Zoetermeer

Coachpool Zoetermeer op beurs Onderneem.net

Zoetermeerse ondernemers die in de afgelopen vijf jaar een eigen bedrijf zijn begonnen, kunnen tijdens de beurs Onderneem.net op woensdag 14 en donderdag 15 april rond de tafel met professionele coaches uit de KVK-Coachpool Zoetermeer. Dit kan in de stand van de gemeente Zoetermeer.

De coaches die zelf al lange tijd zelfstandig ondernemen, helpen recent gestarte ondernemers bij het maken van een succesvolle start. De coaches hebben een groot netwerk en veel ervaring. Dat is vaak precies wat recent gestarte ondernemers nodig hebben om de nieuwe onderneming op de rit te houden.

Beurs Onderneem.net
Op de beurs Onderneem.net kunnen ondernemers netwerken met bedrijven, overheden en bezoekers uit de regio Haaglanden. Entree is gratis voor ondernemers op vertoon van een uitnodiging of visitekaartje. De beurs op 14 en 15 april vindt plaats in PWA Silverdome in Zoetermeer, aan de Van der Hagenstraat 20. Op beide dagen kunnen bezoekers er terecht van 13.00 uur tot 20.30 uur. Op de beurs staan stands, worden seminars en workshops georganiseerd en er zijn optredens op het podium. Het volledige programma staat op www.onderneem.net.

Zoetermeerse Coachpool op beurs
De KvK-Coachpool is er voor de startende ondernemers in Zoetermeer. In de Coachpool zitten zes professionele coaches die antwoord kunnen geven op verschillende vragen. Bijvoorbeeld: hoe zet ik mijn bedrijfsvoering op, hoe werf en behoud ik klanten en hoe kom ik aan financiering? Tijdens de beurs kunnen ondernemers de coaches ontmoeten. In de stand van de gemeente Zoetermeer staat ieder uur een andere coach. Elke coach heeft een eigen specialisme. In het programma van de beursstand van de gemeente Zoetermeer staat welke coach op welk moment in de stand aanwezig is. Het programma staat op www.zoetermeer.nl/ondernemen.

Alle informatie over deelname aan de KVK Coachpool Zoetermeer staat op www.kvkcoachpool.nl/zoetermeer.