Mn Services versterkt beleggingsteam Internationaal Onroerend Goed 15/04/2010 13:27

PR Newswire

RIJSWIJK, Nederland, April 15, 2010 /PRNewswire/ -- "De afgelopen twee jaar zijn de markten sterk in beroering geweest," zegt Richard van Ovost, Hoofd Internationaal Onroerend Goed bij Mn Services. "Nieuwe tijden vragen om een nieuwe benadering van bestaande markten overal ter wereld; alleen zo zullen wij kunnen profiteren van toekomstige kansen. Daarom zijn wij opgetogen enkele nieuwe benoemingen op sleutelposten in het onroerend-goedteam te kunnen bekendmaken, die onze internationale onroerend-goedpropositie aanzienlijk zullen versterken. Ik ben ervan overtuigd dat wij hiermee optimale voorwaarden hebben gecreëerd om te profiteren van stijgingen in de vastgoedmarkten ten behoeve van onze cliënten."

Het onroerend-goedteam van Mn Services is uitgebreid met 5 leden:


- Oginda Vlijter en Bert Lesterhuis zijn benoemd tot
respectievelijk senior fondsmanager en fondsmanager in het team Beursgenoteerd Onroerend Goed Wereldwijd.

- Joep Barten is benoemd tot senior fondsmanager in het team Niet-beursgenoteerd Internationaal Onroerend Goed Azië/Pacific.
- Patrick Ruwiel is aangesteld als fondsmanager in het team Niet-beursgenoteerd Internationaal Onroerend Goed Europa.

- Jeroen Reijnoudt is als fondsmanager toegetreden tot het team Niet-beursgenoteerd Onroerend Goed Noord-Amerika.

Over Mn Services

Mn Services is in de Nederlandse en Britse pensioenwereld actief als fiduciair vermogensbeheerder en als pensioenuitvoerder. De organisatie beheert een vermogen van ruim EUR 62 miljard en voert de
pensioenadministratie uit voor 1,8 miljoen deelnemers van diverse pensioenfondsen en zo'n 36.000 werkgevers. Hiermee is Mn Services één van de grootste onafhankelijke fiduciair vermogensbeheerders en pensioenuitvoerders in Europa.

Het team Internationaal Onroerend Goed van Mn Services heeft voor in totaal circa EUR 970 miljoen aan beleggingen in wereldwijd beursgenoteerd onroerend goed onder beheer; daarnaast beheert het voor circa EUR 4,6 miljard aan beleggingen in niet-beursgenoteerd onroerend goed (voornamelijk vennootschappen) in Europa, Noord-Amerika en Azië/Pacific.

Mn Services Vermogensbeheer B.V., is een besloten vennootschap naar Nederlands recht (Kamer van Koophandel Den Haag, 27245360), en is door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toegelaten als beleggingsonderneming.

Trotse partner van de Fiduciary Management Specialist Industry Sector (SIS) van het Britse Pension Management Institute.