Top 10 tips om te besparen op een dagje uit

15/04/2010 14:42

Sizl B.V.

Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen een pretpark of dierentuin. Een veel gehoorde klacht is dat een dagje uit erg duur kan zijn. De speurtocht naar korting is daarom groot: het seizoen is nog maar net begonnen, maar de website http://www.KortingKaartjes.nl voorziet dagelijks al ruim 4000 bezoekers van korting en acties op het gebied van dagrecreatie zoals pretparken en dierentuinen. Om mensen nog meer geld te laten besparen onderzocht de website samen met haar bezoekers de beste bespaar mogelijkheden. Uit ruim 500 reacties is een top 10 met beste bespaar tips voor een dagje uit ontstaan. Het oude vertrouwde lunchpakketje blijkt de grote favoriet want op de eerste plaats staat: "Zelf eten en drinken meenemen".

Op de tweede plaats van de dagje uit bespaar-top 10 staat "Meedoen aan acties". Er zijn vaak interessante acties waarmee je een flinke korting op de entreeprijs kan krijgen. Zo loopt er op het moment Efteling kortingsactie bij de Albert Heijn. Ook op het internet vind je veel kortingsacties. De website KortingKaartjes.nl verzamelt vrijwel alle kortingsacties. Een andere veel genoemde bespaartip is om met een groep mensen een dagje uit te gaan. Veel attractie- en dierenparken bieden namelijk groepskorting aan. Website bezoeker Els zegt hierover: "Wij proberen altijd met een paar families te gaan zodat we recht hebben op groepskorting. Ook al blijven we niet constant samen binnen in het park, de entree is dan toch goedkoper".

Tips om de kinderen tevreden te houden zijn ook populair. Tip nummer 7 is namelijk om voorafgaand aan het bezoek van bijvoorbeeld een dierentuin bij een goedkope winkel zoals de Wibra of de Action alvast een knuffeldier te kopen en in te pakken. Zo wordt bespaard op de aanschaf van souvenirs. Ook kan worden bespaard door de kinderen een rugzakje met eten en drinken te geven. Zo vragen ze minder snel om de vaak dure snacks in het park.

Kijk voor de complete "Dagje uit bespaartips top 10" op http://www.kortingkaartjes.nl/nieuws/dagje-uit-bespaartips-top-10/





http://www.kortingkaartjes.nl