FloraHolland


Nog zes workshops `digitaal zaken doen in uw dagelijkse praktijk'

FLORAHOLLAND (15 april 2010) - FloraHolland organiseert tot half mei workshops `digitaal zaken doen in uw dagelijkse praktijk' in Nederland en België. Aanvoerders zijn enthousiast over de praktische insteek van de bijeenkomsten. Ze krijgen antwoord op vragen als: wat zijn goede productfoto's en hoe maak je die? Hoe voer je een productfoto in ten behoeve van beeld(ondersteunend)veilen? Hoe werken E-trade en PlantConnect? Wat zijn de functionaliteiten? Hoe voer je gegevens en foto's in? Welke middelen en apparatuur heb je nodig?

U gaat tijdens de workhops zelf aan de slag. U kunt zelf oefenen met het maken van foto's van product(en) en het invoeren van gegevens. Om het voor u nog praktischer te maken, adviseren we u om uw eigen wachtwoord mee te nemen voor MyFloraHolland.com, E-trade en/of PlantConnect. Medewerkers van FloraHolland begeleiden en helpen u tijdens deze workshops.

Wat zijn de data en de locaties?
De workshops vinden op verschillende locaties plaats. Aan iedere workshop kunnen maximaal 40 personen deelnemen. In onderstaand overzicht kunt u lezen waar en wanneer de bijeenkomsten plaatsvinden. Het programma begint om 19.30 uur. Vanwege de grote belangstelling in de regio's Aalsmeer, Rijn- en Veenstreek, Rijnsburg en Venlo gaan we twee extra workshops organiseren. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Venlo en in de Rijn- en Veenstreek. Data en locaties worden binnenkort bekend gemaakt.

[DEL: [DEL:

:DEL] :DEL]

Voor de workshop in Zwaagdijk hebben zich het maximum aantal deelnemers aangemeld*.

Wo 21 april

Bernhard Plantenkwekerij BV, Lindeweg 30-4, Luttelgeest

Do 22 april

FloraHolland Eelde, vergaderruimte Iris

Ma 10 mei

ID/Flor, Stationsstraat 111, 9080 Lochristie (België)

Di 11 mei

Lewis Flowers, Haarstraat 47, Tuil

Ma 17 mei

Leo van der Harg, Vlaardingerhilseweg 6, Vierpolders

Di 18 mei

FloraHolland Naaldwijk, Presentatieruimte, 6e verdieping Fleurcenter

Hoe meldt u zich aan?
In verband met de organisatie verwachten wij uw aanmelding uiterlijk twee weken voordat de workshop van uw keuze plaatsvindt. Klik hier voor het aanmeldformulier.


* Sommige workshops zijn inmiddels volgeboekt. Bij voldoende belangstelling, wil FloraHolland een tweede bijeenkomst in de betreffende regio organiseren. Heeft u hiervoor interesse, geef dit dan zo spoedig mogelijk door via het aanmeldformulier. U kunt zich natuurlijk ook aanmelden voor een workshop op een andere locatie.