FloraHolland


Presentatieruimtes FloraHolland Connect zet bloemetjes buiten

FLORAHOLLAND (15 april 2010) - Het voorjaar barst nu echt los bij FloraHolland Connect. De viool, bellis en de paasproducten hebben plaats gemaakt voor de tuinplanten. Aanvoerders tonen in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect komende weken een ruim assortiment buitenplanten. Er is zelfs al een enkele kuipplant gesignaleerd in de presentatiekas.

Kopersonderzoek
Om de aanvoerders en kopers de dienstverlening te bieden die aansluit bij hun behoeften, wordt er ieder jaar een enquête gehouden onder deelnemende kwekers en bezoekers. Het laatste kopersonderzoek vond plaats in 2009. Deze enquête is gehouden onder twintig grotere kopers geselecteerd vanuit verschillende segmenten. Uit het onderzoek bleek dat deze kopers minimaal één van de beide Presentatieruimtes in Aalsmeer en/of Naaldwijk regelmatig bezoekt. Dit doen zij zeker één keer per maand. Het merendeel van de kopers komt zelfs minimaal één keer per week langs. Het bezoekersaantal van de Presentatieruimtes in Naaldwijk en Aalsmeer stond in 2009 op 18.000. In 2010 houdt FloraHolland Connect opnieuw een enquête onder een aantal kopers.

Aanvoerders tonen aanbod
Op dit moment tonen verschillende aanvoerders van FloraHolland Connect hun aanbod in de Presentatieruimtes. Het aanbod is onder andere geïnspireerd op Moederdag. Benieuwd welke planten er precies staan? Klik voor het complete overzicht van de Kijk en Vergelijk en de bedrijfspresentaties. De `Plant van de maand' mei is de Guzmanie. Deze maakt binnenkort plaats voor de Calethea, die in de maand juni in de schijnwerpers staat.

Meer informatie?
Inkopers zijn van maandag tot en met vrijdag van harte welkom, in Naaldwijk van 08.00 tot 17.00 uur en in Aalsmeer van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Meer informatie over onze dienstverlening of de presentaties kunt u op vragen bij FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connect@floraholland.nl