Ingezonden persbericht

Wie krijgt een Gouden Munt?

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (LSTZG) geeft 10 speciale Gouden Munten weg om mensen de komende maanden extra in het zonnetje te zetten. Een Gouden Munt is voor iemand die meer verdient dan alleen maar een standaard knikje of bemoedigend schouderklopje. De Gouden Munt staat voor respect en Moed en geef je aan een persoon die iets moedigs en/of goeds heeft gedaan. Iedereen kan in aanmerking komen. Jong of oud, een familielid, iemand uit je buurt, je maatje, iemand op school, vriend of vijand... geef als positief signaal een tastbare waardering... De Gouden Munt. Ken je iemand die in aanmerking komt voor een Gouden Munt? E-mail voor 30 mei a.s. de LSTZG, geef in het kort aan waarom en voor wie wij een Gouden Munt moeten reserveren... en alles komt in orde. E-mail naar: contact@moed.nl.

De Gouden Munt
De Gouden Munt ontvangt men normaliter bij minimaal 1 jaar verbinding als donateur aan de landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. De Gouden Munt is uniek en persoonlijk, heeft een diameter van circa 45 millimeter, is verguld, heeft een dikte van 4 mm en weegt ongeveer 52 gram.

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld (LSTZG)
De LSTZG heeft sinds haar oprichting in 1997, met uiteenlopende initiatieven en projecten mede geïnvesteerd om pestgedrag, agressie en geweld meer bespreekbaar te maken en tegen te gaan. In de afgelopen jaren zijn kleine en grootschalige succesvolle educatieve projecten, activiteiten en campagnes rondom sociale veiligheid door de LSTZG geïnitieerd. De LSTZG staat synoniem voor Moed. Het woord Moed is gekoppeld aan het lieveheersbeestje (beeldmerk van de stichting) en aan de doelstellingen en activiteiten. Met Moed gaan wij iedereen aansporen en motiveren om zijn eigen leefomgeving te verbeteren. Niets moet, maar Moed...

Verbeter je eigen leefomgeving... Moed! www.moed.nl