Aankondiging

26 maart, 2010

Strawberries en hybris organiseren Full Service E-commerce Summit 2010 ~ De kortste weg naar een full service e-commerce-oplossing ~

Strawberries en hybris organiseren op 15 april in de Lichtfabriek in Haarlem een seminar waarin alle facetten van een succesvolle full-service e-commerce-operatie worden behandeld. Verder spreekt V&D over haar webwinkel en behandelt Thuiswinkel.org de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce.

Het aantal nieuw geopende webshops groeit nog steeds en bestaande online winkels zien een sterke volumegroei. De afweging die daarnaast door aanbieders veelal gemaakt wordt is: e-commerce-activiteiten uitbesteden of zelf oppakken. Het opzetten van een volledige e-commerce-operatie is een specialistische klus, waarbij de juiste kennis, resources en fysieke infrastructuur aanwezig moet zijn. Om organisaties een aantal handvatten te bieden organiseren full service internetbureau Strawberries en hybris, leverancier van multi-channel communicatie- en e-commerce-software, op 15 april een full service e-commerce seminar.

Steeds meer partijen die weinig of geen ervaring hebben met het direct afhandelen van transacties met consumenten besluiten hun gehele e-business operatie uit te besteden. Dit geldt zowel voor de ontwikkeling van de webshop als warehousing en het uitleveren van goederen aan consumenten en klanten. Tijdens het seminar wordt uiteengezet hoe dit in zijn werk gaat, welke activiteiten zelf gedaan kunnen worden en wat kan worden uitbesteed.

Andere onderwerpen die worden besproken zijn: de keuze voor een e-business-platform, het uitbesteden van logistieke afhandelingen, ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en de omgang met klantenservice.

Strawberries en hybris verwelkomen u graag op 15 april.

Datum: 15 april, 2010
Tijd: 12.30 - 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel Locatie: Lichtfabriek te Haarlem, www.lichtfabriek.nl Deelnemers: Strawberries, hybris, Katoen Natie, Thuiswinkel.org en V&D Aanmelden: www.fse-summit.com/aanmelden

Kijk voor meer informatie over het seminar op: http://www.fse-summit.com

BERICHT VOOR DE REACTIE

Over Strawberries
Strawberries is een full-service internetbureau in hartje Amsterdam. Al 12 jaar ontwikkelen we vanuit een duidelijke visie webstrategieën die we vertalen naar functionele, meetbare internetoplossingen. Ruim dertig medewerkers en onze vaste partners zorgen voor hoogwaardige internettoepassingen die aansluiten op doelstellingen van onze klanten en wensen van hun gebruikers.

Strawberries werkt onder andere voor V&D, adidas, SEAT, Philips, Dolcis, Manfield, ProSport, Invito, VGZ, Vereniging Eigen Huis en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Strawberries is in 2009 verkozen tot nummer 1 full service internetbureau in de Emerce 100

Over hybris
Hybris is leverancier van multi-channel communicatie- en e-commerce-software. Het bedrijf heeft een duidelijke visie op het gebied van consistentie, coördinatie en personalisatie van informatie binnen de verschillende kanalen in alle fases van de levenscyclus van de klant. Dit heeft geresulteerd in een geïntegreerde oplossing die industrialisatie en automatisering van communicatie-, sales- en supportprocessen ondersteunt. Deze oplossing is innovatief in dit vakgebied en laat implementaties soepel verlopen. Daarnaast kunnen bedrijven hun single-site, multi-site en multi-channel-communicatie stap voor stap beheren. Hybris is opgericht in 1997. Het bedrijf heeft in het verleden goede groei- en winstresultaten behaald en heeft sterke groeiambities voor de toekomst. Het hoofdkantoor is gevestigd in München en andere kantoren bevinden zich in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland en Zweden. Internationale aanwezigheid wordt mede ondersteund door zakelijke en technologiepartners in Europa en de VS. Hybris heeft wereldwijd 150 klanten en onderhoudt ruim 1.500 websites. Het klantenbestand omvat onder andere Adidas, Toys 'R' Us, De Bijenkorf, V&D, Pirelli, Zavvi, TUI, Lufthansa, Conrad, Puma, Ulla Popken, Nokia, Reebok, Rexel, Grundfos, Demag, Sika, Hagemeyer, Phonak en Bechtle. www.hybris.com.

Voor meer informatie over het Full Service E-commerce Summit 2010: Simon van Duivenvoorde
Tel: 020-5315151
E-mail simon.van.duivenvoorde@strawberries.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met OCTANE PR: Tel: +31 (0)40 266 1130
E-mail: hybrisbenelux@octanepr.com http://www.octanepr.nl

OCTANE PR
Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.nl