Medisch Centrum Alkmaar

publicatiedatum: 6 april 2010

voorlichtingsbijeenkomst over hart- en vaatziekten

Wat gebeurt er in het lichaam bij aderverkalking? Hebben mannen meer kans op hart- en vaatziekten dan vrouwen? En hoe is herhaling van deze ziekten te voorkomen? De antwoorden op deze en vele andere vragen over hart- en vaatziekten worden gegeven op donderdag 15 april tijdens de lezing 'Hoge bloeddruk en cholesterol' in het Medisch Centrum Alkmaar (MCA).

Cardioloog dr. Jan Hein Cornel en vasculair verpleegkundige Anita Veldt van het MCA verzorgen op donderdagavond 15 april van 20.00 uur tot 21.30 uur een boeiende presentatie over de gevolgen van hoge bloeddruk en cholesterol op het hart en de vaten. De avond wordt georganiseerd door patiëntenvereniging De Hart- en Vaatgroep regio Alkmaar en het MCA. Patiënten, (ex-)patiënten, hun naasten en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor deze informatieve avond.

Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding bij de balie van patiëntenvoorlichting in het MCA noodzakelijk: telefoon (072) 548 3500 begin_of_the_skype_highlighting (072) 548 3500 end_of_the_skype_highlighting. De toegang is gratis. Zaal open om 19.30 uur.