Gemeente Apeldoorn

Agenda collegeleden

Een overzicht van activiteiten van collegeleden t/m zondag 25 april 2010.

Donderdag 15 april

13.30 uur Wethouder J.C.G. Wegman reikt heftruck diploma's uit aan vijf jongens van de Zonnehoek. Dit is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen en is tevens steunpuntschool voor leerlingen met een stoornis in het autistische spectrum. Plaats: VSO-De Zonnehoek, Imkerplaats 38 in Apeldoorn. 15.30 uur Wethouder Wegman verricht de opening van het nieuwe pand van Dekazon in Zuid Broek. Plaats: Dekazon, Laan van het Omniversum 20 in Apeldoorn.

Vrijdag 16 april

10.30 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf woont de herdenking bij op begraafplaats Heidehof, in aanwezigheid van kinderen van Protestants Christelijke basisschool De Bouwhof.
Plaats: Begraafplaats Heidehof, Engelanderholt 97 in Ugchelen. 13.30 uur Loco-burgemeester R.T. Metz woont de herdenking bij de plaquette Villa Laag Buurlo bij, samen met leerlingen van obs De Bundel. Plaats: obs De Bundel, Anna Bijnring 201 in Apeldoorn. 14.30 uur Wethouder P. Blokhuis opent forumdiscussie "Sociale zekerheid nu?!... Hoezo armoede.." Met dit themabijeenkomst viert het Sociaal Steunpunt Apeldoorn haar 12,5 jarig bestaan. In dit Sociaal Steunpunt werken Stichting WAO-Beraad Apeldoorn, Apeldoorn Tegen Verarming en het Platform Gehandicapten Apeldoorn samen. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

Zaterdag 17 april

09.00 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf woont herdenking 65 jaar bevrijding Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen bij. Het bevrijdingsmonument is geadopteerd door de basisschool Prinses Juliana uit Lieren. Tevens vindt de overdracht van het monument van groep 8 naar groep 7 plaats. Plaats: Bevrijdingsmonument op het veldje naast de Gereformeerde Kerk aan de Lierderstraat 7 in Lieren. 11.00 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf woont de herdenking van de Apeldoornse bevrijding bij, op uitnodiging van Vereniging Oud Apeldoorn. Plaats: het Sluisje aan Kanaal Noord (Deventerbrug) in Apeldoorn. 14.15 uur Wethouder P. Blokhuis opent +Punt in Kerschoten. Voorheen was het +Punt gevestigd in het wijkcentrum Drieschoten. Bij een +Punt kan iedereen, jong en oud, binnenlopen voor een kop koffie, het lezen van een krant of om een praatje te maken met buurtbewoners. Bovendien worden er wekelijks activiteiten georganiseerd voor en door buurtbewoners. Plaats: +Punt, Nobelstraat 116 in Apeldoorn.

Donderdag 22 april

09.00 uur Wethouder J. Reitsma-Buitenweg opent het congres CoNet. CoNet staat voor Cohesion Network. Dit internationale congres staat in het teken van kennisuitwisseling op het gebied van sociale vraagstukken. Elf Europese gemeenten zullen hierbij aanwezig zijn. Plaats: DokZuid, 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.
10.30 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf slaat de eerste paal in de grond voor de nieuwbouw van Achmea kantorenpark in Apeldoorn. Plaats: Achmea, Laan van Malkenschoten in Apeldoorn. 16.45 uur Wethouder P. Blokhuis verricht de officiële opening van de nieuwe bedrijfslocatie van Bouwonderneming Veeneman. Het bedrijf bestaat dit jaar eveneens 75 jaar. Plaats: Veeneman, Zutphensestraat 299 in Apeldoorn.

Vrijdag 23 april

20.15 uur Wethouder P. Blokhuis spreekt bij ICF Apeldoorn Feest. ICF staat voor International Christian Fellowship. Plaats: 't Zevenhuis, Saloméstraat 33 in Apeldoorn.

Zondag 25 april

16.00 uur Loco-burgemeester J.C.G. Wegman opent het ROOTS-project. Dit is een project ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Galerie En Passant. Er is specifieke aandacht voor Nederlands Antiliaanse kunstenaars. In dit kader is mevrouw Brooks, plaatsvervangend Gevolmachtigde Minster van de Nederlandse Antillen, aanwezig. Plaats: Galerie En Passant, Lupineweg 17 in Apeldoorn.