Politie Drenthe

Politie zoekt getuigen straatroof

Emmen, 15-04-2010 o De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof. Op vrijdagavond 9 april omstreeks middernacht, werd een 27-jarige vrouw uit Emmen op het fietspad, gelegen naast de Hondsrugweg, door een onbekende man overvallen.

De vrouw liep over het fietspad en zag de dader vanuit het fietstunneltje aan komen lopen en bleef haar volgen. De man greep onverwachts de tas van de vrouw, rende weg en stak de Hondsrugweg over. De vrouw stak hierna ook over waarop passerende automobilisten claxonneerden. Het signalement van de man luid als volgt; het gaat om een slanke man tussen 18 en 25 jaar oud met een lengte tussen 1.75 en 1.80 m.

De politie wil graag in contact komen met deze automobilisten welke de man en/of vrouw de weg over hebben zien steken. Daarnaast is de politie ook op zoek naar andere getuigen die meer kunnen vertellen over deze zaak. Getuigen kunnen bellen met de politie in Emmen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bestemd voor de media