Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe managing consultant voor Dunck

Utrecht, 15 april 2010 - Dunck Loyalty Marketing, specialist in klantbehoud, heeft Arnoud Markus aangesteld als managing consultant. Hij neemt die positie over van Joost van Vught, die eind 2009 algemeen directeur van het Utrechtse bureau werd. Markus is afkomstig van Capgemini Consulting. Hij zal zich bij Dunck vooral bezighouden met loyalty strategie en de verdere groei van de adviestak.

CV Arnoud Markus
Arnoud Markus is specialist in meetbare marketing, strategisch advies en heeft ruime ervaring in retentiemarketing. Voor zijn aanstelling bij Dunck was hij als managing consultant werkzaam bij Capgemini Consulting. Daarvoor was hij o.a. werkzaam bij Paul Postma Marketing Consultancy en Wegener Direct Marketing.

Verder uitbouwen consultancyteam
Directeur Joost van Vught ziet in Arnoud Markus de juiste man om de afdeling consultancy verder uit te bouwen. Volgens hem is de directie van Dunck erg gelukkig met de benoeming van Markus: "Niet alleen is hij een prettige vent en scherpe adviseur, hij neemt ook een enorme lading praktijkervaring mee op het gebied van retentiestrategie en campagnemanagement". Zijn ervaring heeft Markus vooral opgedaan in de financiële sector en de energiemarkt.

///// Einde persbericht /////