Ingezonden persbericht


Persbericht

Parallels Plesk Panel 9.5 biedt eenvoudig en winstgevend bedieningspaneel voor shared hosting

Dankzij uitgebreide functies zijn Shared hosters aantrekkelijker voor kleine bedrijven met nieuwe diensten

Apeldoorn / München, 15 april 2010 - Parallels, toonaangevend leverancier op het gebied van Cloud Services, heeft de Parallels Plesk Panel 9.5 gelanceerd met daarin belangrijke upgrades, waaronder Google Services voor websites, PCI compliance, gratis installatie, migratie en upgrade ondersteuning, ondersteuning van de meeste virtuele platforms, zelfdiagnose hulpmiddelen en automatische bug reparatie.

Bij aanschaf van de Parallels Plesk Panel 9.5 Unlimited versie, wordt Parallels Sitebuilder 100 gratis meegeleverd.

"Parallels Plesk Panel 9.5 is het meest veelzijdige en eenvoudige bedieningspaneel voor shared hosting", zegt Jack Zubarev, President bij Parallels. "Deze belangrijke updates zorgen ervoor dat shared hosting bedrijven nieuwe inkomsten kunnen genereren en betere diensten kunnen verlenen aan hun MKB-klanten."

Parallels Plesk Panel 9.5 is ook het eerste commerciële bedieningspaneel dat Google Services voor websites aanbiedt. Daardoor wordt het voor hosting bedrijven mogelijk om winst te maken op applicaties die beschikbaar zijn via Google Services voor websites.

"Parallels Plesk Panel 9.5 zal een rol spelen bij het lanceren van een nieuw dienstenaanbod voor onze klanten", zegt Patrick Pulvermueller, Managing Director, Host Europe. "Het stelt ons in staat om het klantenverloop te verminderen, onze operationele kosten te verlagen en ons nog aantrekkelijker te maken voor onze gewaardeerde klanten.

Voor specifieke en shared hosting bedrijven zijn de nieuwe updates aantrekkelijk. Ondersteuning van de leidende virtualisatieplatforms, waaronder Parallels Virtuozzo Containers, Parallels Bare Metal, Microsoft Hyper-V, VMware ESX, Citrix Xen en KVM hypervisors, zorgt voor flexibiliteit door het aanbod van diverse gevirtualiseerde diensten en toegang tot duizenden applicaties. Dat levert een complete en eenvoudige eindgebruikerervaring op. Daarnaast zorgen zelfdiagnose en automatische virusscanners ervoor dat kleine bedrijven snel en efficiënt problemen kunnen oplossen en is de veiligheid van transacties verzekerd door PCI compliance.

Over Parallels
Parallels is wereldwijd marktleider op het gebied van virtualisatie- en automatiserings­software die het computergebruik optimaliseert voor consumenten, bedrijven en cloud service providers op alle belangrijke hardware, besturingssystemen en virtualisatieplatformen. Parallels - opgericht in 1999 - is een snelgroeiende onderneming met meer dan 700 medewerkers in Noord-Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie: www.parallels.com.

______________________________________________