Persbericht

Double-Take® Software introduceert Double-Take® Availability voor Linux 4.6 Oplossing biedt continue, volledige bescherming van servers

Brussel, 15 april 2010 - Double-Take® Software (NASDAQ: DBTK) introduceert Double-Take® Availability voor Linux 4.6. Deze oplossing garandeert bedrijven een continue en volledige bescherming van hun servers. Daardoor kunnen gebruikers niet alleen data en applicaties veiligstellen, maar ook het hele Linux-systeem inclusief het besturingssysteem en de applicaties.

Double-Take® Availability voor Linux 4.6 repliceert real-time en volledig van de ene server naar de andere en beschermt het besturingssysteem, applicaties en bestanden. Op die manier kunnen klanten hun hele bronserver beschermen. Mocht een server uitvallen of data verloren gaan, kunnen gebruikers effectief on demand hun gegevens herstellen. Naast full-server replicatie biedt Double-Take Availability voor Linux 4.6 nu ook ondersteuning voor Novell®SUSE® Linux Enterprise Server (SLES) versie 9 en 11.

Double-Take Availability voor Linux 4.6 beschikt daarnaast over een managementconsole wizard en over 'netwerk auto-tuning'. De wizard vereenvoudigt het installeren van de volledige server-bescherming, de network auto-tuning zorgt voor een gemakkelijke automatische aanpassing naar verschillende netwerkconfiguraties.

"Double-Take Software is de enige softwareleverancier die klanten real-time een volledige replicatie van de server voor Linux kan bieden", zegt Peter Doens, Sales Manager Benelux bij Double-Take Software. "Terwijl andere oplossingen alleen repliceren op specifieke tijdstippen of wanneer een besturingssysteem uitvalt, voert Double-Take Software deze belangrijke taak in real-time uit om zo bedrijven een eersteklas databescherming en herstel te bieden. Het is een ideale replicatie-oplossing voor Linux-gebruikers, zonder de kosten en complexiteit van op hardware gebaseerde replicatie- of eigen clustertechnologieën."

Links:

- Double-Take Software: http://www.doubletake.com
- Double-Take Availability: http://www.doubletake.com/english/products/double-take-availability

(258 woorden)