Gemeente Culemborg

Voorbesprekingen gemeenteraad

De volgende onderwerpen komen aan de orde...

Een keer per twee weken vergadert de gemeenteraad. Een keer per vier weken zijn er alleen voorbesprekingen. De gemeenteraad houdt donderdag 15 april 2010 de volgende voorbesprekingen in de Unie, Multatulilaan 12:

> Rekenkamercommissie:, locatie Eik, 19.30 uur.

o Jaarverslag 2009, Jaarplan 2010 en Rekenkamerbrief

o Subsidierelatie ELK en Onderzoeksplan Handhaving

De Raad wordt door de Rekenkamercommissie geïnformeerd over het Jaarverslag2009 en het Jaarplan 2010 en over het onderzoeksplan dat de commissie heeft opgesteld over het onderwerp `Handhaving' De raad wordt gevraagd of hij de aanbevelingen in een brief van de Rekenkamer aan het College over de subsidierelatie met Stichting Elk over kan nemen en deze vervolgens opdragen aan het College om uit te voeren.

> Formats voor stedenbouwkundige en proces uitgangspunten met betrekking tot stedelijke vernieuwingsprojecten, locatie Iep, 20.00 uur. De raad wordt gevraagd om een model en proces van werken bij stedenbouwkundige vernieuwingsprojecten vast te stellen.

> Reglement van Orde Gemeenteraad, locatie Eik, 21.00 uur. De gemeenteraad werkt volgens een aantal regels dat men zelf heeft opgesteld en zijn vastgelegd in een Reglement van Orde Nu de nieuwe raad is geïnstalleerd, is dit reglement opnieuw bekeken en aangepast aan nieuwe ontwikkelingen.

> De Gemeenteraad en Ruimtelijke plannen, locatie Iep, 21.00 uur. In dit raadsvoorstel staat beschreven naar aanleiding waarvan en hoe en wanneer de gemeenteraad in de toekomst betrokken zal worden in het proces van het ontwikkelen en uitvoeren vanruimtelijke plannen. De raad wordt gevraagd hiermee in te stemmen.