Kennis halen en delen


Digikring Groot Amsterdam netwerkbijeenkomst, max. 40 inschrijvingen

AMSTERDAM, 20100401 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdag 15 april een netwerkbijeenkomst met als onderwerp: "Kennis halen en delen". In Nederland is er een groot aanbod aan Kennisinstellingen en Brancheverenigingen die u als ondernemer verder kunnen helpen. Of het nu om universiteiten gaat die onderzoek kunnen doen, of innovatie netwerken die u kunnen helpen betere partners te vinden. Vaak worden dergelijke activiteiten nog betaald door de overheid ook! Alle reden dus om een 'kennis' te maken en kijken wat deze instellingen kunnen betekenen.

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Op de avond verzorgen de aanwezige kennisinstellingen korte pitches om zichzelf en hun activiteiten te presenteren waarna er de gelegenheid is in groepjes verder te praten in een informele setting. Aanwezig zijn in ieder geval: Intelligent Systems Lab Amsterdm, Waag Society, VU Multimedia, Center for Advanced Media Research, Utwente, TNO, Grant Thornton, Mediadesk, NextStage, SII, Considerati en Kracht Advocatuur.

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie en meld u aan.Meer informatie: Ron Smeets, info@digikring.net, 020 - 5286886
Leden van de pers kunnen contact opnemen voor gratis toegang op deze avond.





Ingezonden persbericht