MySQL en Thinkwise Software Factory een krachtige combinatie


APELDOORN, 20100415 -- Thinkwise Software, specialist in modelgedreven softwareontwikkeling, heeft haar Thinkwise Software Factory (TSF) geschikt gemaakt voor het gebruik van het open source MySQL database management systeem. Microsoft's SQL Server, IBM's DB2 en Oracle's 11 G werden al ondersteund.

De combinatie MySQL en TSF biedt bedrijven een voordelige mogelijkheid om professionele en onderhoudbare maatwerkapplicaties te ontwikkelen. De TSF registreert de volledige beschrijving van een informatiesysteem in een model. Om dit model te vullen beschikt het over grafische modelers om de modellen voor de GUI, datastructuren, business functionaliteit, documentatie, processen, workflow en interfaces te vullen. Door gebruik van de grafische modelers gaat het vullen van het model eenvoudig, gestructureerd, eenduidig en snel. Daarnaast bevat de TSF gereedschappen om het ingevoerde model te valideren en is managementinformatie over het model en het ontwikkelproces beschikbaar. Om van het model tot een eindproduct te komen past de TSF een tweetal concepten toe, codecreatie op basis van broncode templates en runtime scherm interpretatie. Alle applicaties zijn direct als client-server en als webapplicatie beschikbaar.

"Met de toevoeging van MySQL als DBMS krijgen onze klanten nog meer mogelijkheden om een database te kiezen die bij hun landschap of toepassing past. MySQL is open source en daardoor kosteloos beschikbaar, dit zorgt er in combinatie met de Thinkwise Software Factory voor, dat het bouwen van professionele en goed onderhoudbare maatwerksoftware nog laagdrempeliger wordt voor organisaties", aldus Hans Keukenschrijver, commercieel directeur bij Thinkwise Software.

-----------------------
Over Thinkwise Software

Thinkwise Software is specialist in computergestuurde softwarebouw en producent van de software ontwikkel-workbench Thinkwise Software Factory. Met behulp van de Thinkwise Software Factory kunnen maatwerksystemen op een efficiënte manier worden beheerd en geheel worden gemoderniseerd.

De inzet van de Thinkwise Software Factory zorgt voor het versnellen van de software ontwikkeling, de ontwikkelproductiviteit ligt een factor 5 tot 10 hoger en de applicatie bevat een factor 15 minder te onderhouden broncode. De levensduur van de applicaties wordt verlengd doordat deze minder afhankelijk zijn van de gekozen technologie. Dit stelt organisaties in staat om met gebruik van de Thinkwise Software Factory duurzaam te innoveren en kosten te besparen. Thinkwise Software kan momenteel grote organisaties als Sligro Food Group, Koninklijke Zeelandia, Theodoor Gilissen Bankiers en Royal Huisman Shipyard tot haar klanten rekenen. Voor meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Thinkwise Software Factory is een geregistreerd handelsmerk van Thinkwise Software.





Ingezonden persbericht