Gemeente Woerden en Phanos tekenen ontwikkelovereenkomst Villa Wils


WOERDEN, 20100415 -- De gemeente Woerden en vastgoedonderneming Phanos hebben op 14 april jl. een ontwikkelovereenkomst getekend die moet leiden tot het realiseren van appartementencomplex Villa Wils in Waterrijk Woerden.

Phanos heeft de prijsvraag gewonnen die de gemeente heeft uitgeschreven voor de locatie Villa Wils. De gemeente heeft de wens in dit plan een bijzonder appartementencomplex te realiseren. Phanos heeft hiervoor het beste concept bedacht.

In het woongebouw zijn zevenentwintig appartementen opgenomen. Naast het gebouw worden twee vrijstaande villa's gerealiseerd. Bij Villa Wils staan service & welzijn centraal. Het aanbieden hiervan is maatwerk en dient aan te sluiten bij de eventuele wensen van iedere afzonderlijke bewoner. Naast het aanbieden van diensten worden in en rondom Villa Wils een aantal `levensloopbestendige' voorzieningen geĂŻntroduceerd. Zo wordt Villa Wils een plek om `flexibel te kunnen leven'

Naar verwachting zal de verkoop van dit project eind 2010 van start gaan.

Naast het tekenen van de ontwikkelovereenkomst hebben Phanos en de gemeente op 14 april jl. ook de website www.villawils.nl gelanceerd. Op deze website kunt u op de hoogte worden gehouden van de vorderingen van het project.





Ingezonden persbericht