15 april 2010: Nederland kent een Meldpunt en Keurmerk Leiderschap


Twee nieuwe, unieke initiatieven geven finaal inzicht en grip op leiders in Nederland

AMSTERDAM, 20100407 -- Op 15 april 2010 vindt de lancering plaats van het Keurmerk Leiderschap en het Meldpunt Leiderschap. Beide initiatieven zijn uniek in Nederland en zullen bedrijven, overheden en organisaties in de gelegenheid stellen om finaal inzicht en grip te krijgen op zowel de kwaliteit alsmede de resultaten van hun leiders.

Voor het eerst in Nederland wordt een Meldpunt gelanceerd dat voorziet in het kunnen aanmelden van leiderschapsproblemen. De initiatiefnemers van het Meldpunt Leiderschap nemen zich voor om niet alleen alle problemen in kaart te brengen en jaarlijks verslag daarvan te doen in de pers, het Meldpunt moet vooral een positief meldpunt worden dat voorziet in een pro-actief oplossen van leiderschapsproblemen.

Het Keurmerk Leiderschap is eveneens uniek in Nederland en biedt consumenten, werknemers, werkgevers en aandeelhouders uitgebreide waarborgen over de betrouwbaarheid van hun leiders. Het Keurmerk Leiderschap kan alleen duurzaam verkregen worden en moet jaarlijks worden vernieuwd.

De introductie van het Keurmerk en het Meldpunt gaat gepaard met een persconferentie welke plaats zal vinden op donderdag 15 april 2010 om 10:00 uur, lokatie Panama aan de Oostelijke Handelskade 4 te 1019 BM Amsterdam.

Milovic Associates