Ingezonden persbericht


Persbericht - 23 maart 2010

Moke, Miss Montreal en Waylon treden ook op bij 3FM Awards

Top line-up 3FM Awards op 15 april in Amsterdam

Moke, Miss Montreal en Waylon treden op tijdens de 3FM Awards 2010 in de Gashouder in Amsterdam. Dat werd vandaag bekend gemaakt op 3FM tijdens de programma's Giel!, Stenders Eetvermaak en de Coen en Sander Show. Eerder kondigde 3FM aan dat Alain Clark, The Opposites en Kane het podium beklimmen tijdens de show. Daarmee presenteert 3FM een sterke line-up voor de show.

Serious Talent 2010

De winnaar van de 3FM Serious Talent Award verzorgt ook een optreden tijdens de 3FM Awards. De 3FM Serious Talent Award is de prijs voor het meest veelbelovende talent van dit jaar. Op zondag 11 april maakt 3FM de winnaar bekend tijdens een liveshow in de Melkweg in Amsterdam. De show is tussen 18.00 en 21.00 uur rechtstreeks te volgen op 3FM. Genomineerden zijn Caro Emerald, Destine, Flinke Namen, Go Back to the Zoo en Valerius.

3FM Awards 2010

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. De uitreiking van de 3FM Awards vindt plaats tijdens de indrukwekkende liveshow met als thema REAL MUSIC, REAL HEROES vanuit de Gashouder in Amsterdam die voor gelegenheid is omgetoverd tot Sound City. Het evenement het hoogtepunt van de Week van de 3FM Awards. Van 10 april tot 16 april staat 3FM in het teken van de 3FM Awards. Het radiostation draait veel muziek van eigen bodem, van de winnaars van afgelopen edities en natuurlijk van de genomineerden van 2010.

De 3FM Awards worden mede mogelijk gemaakt door Buma Cultuur.

Voor informatie over de 3FM Awards en kaartverkoop: www.3fm.nl/awards