Gemeente Giessenlanden


Coalitieakkoord Giessenlanden

VVD, CDA en SGP hebben een coalitieakkoord gesloten met als motto: Solide werken aan vitaliteit. De nieuwe coalitie wil verder bouwen aan een zelfstandig en vitaal Giessenlanden. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is het sluitend krijgen van de meerjarenbegroting en deze minder afhankelijk maken van de renteopbrengsten.

Dit is nodig om de opbrengsten uit de verkoop van het woningbedrijf te kunnen besteden aan toekomstige investeringen in de dorpen van de gemeente. Andere belangrijke kernpunten in het coalitieakkoord zijn: het stimuleren van ondernemerschap, een prettige leefomgeving voor jong en oud en een evenwichtige spreiding van voorzieningen.

Â

VVD, CDA en SGP presenteren tijdens de raadsvergadering van donderdag 15 april het coalitieakkoord. Tijdens deze vergadering wordt ook het nieuwe college van burgemeester en wethouders geïnstalleerd.

Â

Het coalitieakkoord (inclusief de portefeuilleverdeling) kunt u lezen door te klikken op de onderstaande link. Het persbericht kunt u hier lezen.


* Coalitieakkoord 2010-2014.pdf (4,65 MB)