Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SECRETARESSES BESTEMPELEN BELANG SECRETARESSEDAG

Met felroze inkt het land in om managers te herinneren

Almere, 12 april 2010 - Vanochtend trokken secretaresses het land in om de managers van Nederland eigenhandig te herinneren aan Secretaressedag op aankomende donderdag 15 april. De stijlvol geklede Secretaressedag ReminderTeams waren drie dagen vóór Secretaressedag te vinden op drukke kantoorlocaties verspreid over heel Nederland. Daar bestempelden de secretaresses managers met een felroze 15april.nl stempel om hen op tijd te herinneren aan Secretaressedag dit jaar. De Secretaressedag ReminderTeams van Secretary Plus zorgden op een sympathieke, ludieke manier voor een felroze geheugensteuntje dat de hele dag zichtbaar bleef. Bovendien konden zij desgewenst veel managers en passant nog een leuke cadeautip geven.

Gegrift in het geheugen
Onderzoek van Secretary Plus toonde vorig jaar al aan dat 1 op de 5 secretaresses in Nederland geen aandacht krijgt op Secretaressedag; geen bedankje, geen bloemetje of klein cadeau. Managers weten überhaupt niet van het bestaan van Secretaressedag af, hebben geen idee wat te kopen of vergeten de dag in alle hectiek en drukte. Terwijl uit hetzelfde onderzoek blijkt dat de meeste secretaresses een gemakkelijk aan te schaffen cadeaubon als een van de leukste cadeautjes ervaren. De inzet van de Secretaressedag ReminderTeams is een sympathiek initiatief van Secretary Plus om de managers en leidinggevenden van Nederland zélf te herinneren aan deze bijzondere dag. Stijlvol en opvallend gekleed en met felroze stempels in de aanslag, zorgden de dames er vandaag voor dat Secretaressedag op donderdag 15 april in het geheugen van de managers gegrift is.

15april.nl
De 15april.nl stempel die op de handen van de managers werd gezet, bestempelt niet alleen letterlijk het belang van Secretaressedag, maar is ook de link naar 15april.nl waar managers online hun secretaresse met een goede motivatie op kunnen geven voor een op en top verrassingspakket, te ontvangen op Secretaressedag. Enkele reacties op de secretaresseteams: "Wij hebben een afdelingssecretaresse, ik ga in de groep gooien dat we iets leuks voor haar regelen donderdag", "Ik heb mijn cadeau, een musicalbon, al gegeven aan mijn secretaresse. Zo wist ik zeker dat ik haar voor was!", "Ik heb zelf geen secretaresse, maar mijn manager wel, dus ik zal hem een subtiel seintje geven straks..."

Dorothé Schiks, directeur Secretary Plus en initiatiefnemer van de ReminderTeams: 'Een schouderklopje, een klein presentje of gewoonweg een kaartje of bedankje op Secretaressedag is iets dat alle secretaresses heel erg op prijs stellen, weten wij vanuit het veld. Vooral omdat men het vanzelfsprekend vindt dat een secretaresse altijd aanwezig is en veel werkzaamheden op zich neemt en organiseert. Secretaressedag helpt om stil te staan bij je eigen secretaresse en het werk dat zij verzet. Het is een blijk van waardering waar, wat Secretary Plus betreft, niemand op tegen kan zijn!'

Over Secretary Plus
Secretary Plus is opgericht in 1990 en maakt sinds 2000 deel uit van USG People NV. Secretary Plus is de specialist in het bemiddelen (werven, selecteren, detacheren en uitzenden), begeleiden en opleiden van secretaresses en management ondersteunend personeel op elk niveau voor korte en lange termijn. Secretary Plus heeft in Nederland 24 vestigingen en is ook gevestigd in België, Frankrijk en Duitsland. Kijk voor extra informatie op www.secretary-plus.nl en www.usgpeople.com

-einde bericht-



Ingezonden persbericht