Gemeente Lochem


Informatiebijeenkomst N348 (kruispunt Jodendijk-Scheuterdijk, Eefde)

De provincie Gelderland en de gemeente Lochem nodigen bewoners en direct betrokkenen uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 15 april over het gedeelte van de N348 vanaf de toekomstige aansluiting van de nieuwe Rondweg Eefde tot het kruispunt Jodendijk-Scheuterdijk en de relatie met het kruispunt Quatre Bras.

U bent van 19.30 tot 21.00 uur welkom in De Roskam in Gorssel. Door het informele karakter van de bijeenkomst hoeft u zich niet vooraf aan te melden. De provincie Gelderland heeft in samenwerking met de gemeente Lochem de verkeersveiligheid en de doorstroming op de N348 in beeld gebracht ten aanzien van de situatie die ontstaat na de aanleg van de nieuwe Rondweg Eefde. Voor het wegvak van het kruispunt Jodendijk-Scheuterdijk tot de nieuwe aansluiting van de rondweg is een aantal oplossingsrichtingen uitgewerkt tot een schetsontwerp.

De bijeenkomst op 15 april is het vervolg op een eerdere bijeenkomst met bewoners in het voorjaar van 2009, toen zijn met name de knelpunten geïnventariseerd. In de ontwerpen is ook de relatie gelegd met de voorgenomen reconstructie van het kruispunt Quatre Brasweg.

Voorkeursoplossing
De verschillende oplossingsrichtingen worden tijdens de bijeenkomst toegelicht en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken. De provincie en de gemeente willen de reacties van deze informatieavond graag gebruiken om te komen tot een voorkeursoplossing.