Gemeente Mook & Middelaar


Feestelijke opening Winkeltje Middelaar 16 april


Eerder dit jaar is de kleine buurtwinkel van Dichterbij in het gemeenschapshuis in Middelaar van start gegaan. Er is toen voor gekozen nog geen officiële opening te houden. Dit om eerst rustig te kunnen proefdraaien en de medewerkers aan de winkel en de werkzaamheden te laten wennen

Â

Ruim twee maanden later kan gesproken worden van een groot succes. De medewerkers zijn inmiddels goed ingewerkt. Ze zorgen voor veel levendigheid in de winkel, en daarmee in het dorp. Het assortiment breidt zich nog elke dag uit. Er wordt door de inwoners van Middelaar dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om nu in eigen dorp boodschappen te doen en bestellingen te kunnen plaatsen. Veel inwoners komen ook regelmatig puur voor de gezelligheid naar ât Winkeltje. Een aantal kinderen komt zelfs op woensdagmiddag mee knutselen. Ook zijn er medewerkers die klusjes doen in het dorp.

Â

Om de zeer geslaagde start te vieren en aan het geheel een extra feestelijk tintje te geven wordt ât Winkeltje op vrijdag 16 april nogmaals, maar nu officieel geopend. Wethouder Karin Peters verricht de openingshandeling. Belangstellenden zijn van harte welkom om 13.30 uur op het grasveld voor het Gemeenschapshuis. Na afloop van het officiële gedeelte is er gelegenheid om kennis te maken met ât Winkeltje en het personeel onder genot van een hapje en een drankje.