Project Gemeente Westland

Oranjesluisweg

Afsluiting Oranjesluisweg bij Westerlee

Publicatiedatum: 12-04-2010

De provincie Zuid-Holland sluit van donderdag 16 tot en met dinsdag 20 april de Oranjesluisweg tussen Westerlee en de Maasdijk af voor al het doorgaande gemotoriseerde verkeer.

Het verkeer wordt omgeleid via de N 213 en de rijksweg A 20 naar de afrit bij Coldenhove en vervolgens via de Maasdijk (N 220) weer terug. Een tweede route wordt aangegeven via de Galgeweg, Naaldwijkseweg en Woutersweg naar de Maasdijk. Alleen bestemmingsverkeer voor de Oranjesluisweg kan deze vanaf de Maasdijk (N 220) bereiken. (Brom)fietsverkeer kan, met enige hinder, wel doorgang vinden.

Vijf dagen continu
Voor de werkzaamheden van het 3-in-1 project wordt na de bouwvak gestart met het omleggen van transportleidingen van de nutsbedrijven. De werkzaamheden die nu worden uitgevoerd in opdracht van Evides zijn ter voorbereiding van het verleggen van de waterleiding wat vanaf maandag 23 augustus 2010 gaat plaatsvinden. Door de werkzaamheden wordt de Oranjesluisweg (N 223) van vrijdagavond 16 april 20.00 uur tot en met dinsdagmiddag 20 april afgesloten. De eindtijd van de werkzaamheden is op dit moment nog niet bepaald. Er wordt deze vijf dagen continu doorgewerkt om de overlast zo kort mogelijk te houden.

Kijk op www.zuid-holland.nl/3-in-1project voor de meest actuele informatie.