ID&T



Dirty Dutch vs The World: 4 podia, de line-up is bekend!

15-04-2010 - Met een krachtig en succesvol concept, dat Dirty Dutch de afgelopen jaren heeft gevormd, is het steeds weer een uitdaging om de hoge verwachtingen hiervan blijvend te overtreffen. Maar het feit dat Dirty Dutch zich ijzersterk kan noemen - omdat zij zich kan spiegelen aan de carrière van DJ Chuckie - maakt deze stap op de Dirty Dutch ladder weer wat makkelijker. Dirty Dutch vs The World, hier volgt de line-up...

Dirty Dutch Music: Misschien nog niet de grootste, maar wél het dikste label van dit moment! Ons koude kikkerlandje waant zich trots en met Chuckie als mastermind van Dirty Dutch Music is de nieuwe frisse house sound er één waar tegenwoordig alle grote internationale artiesten mee geassocieerd willen worden.

Amazone Project: Begonnen als opwarm DJ's voor Dirty Dutch en inmiddels uitgegroeid tot de `grote jongens' van Nederland en omstreken. Geen opwarmsetjes maar een eigen succesvol concept. Sunnery James & Ryan Marciano hebben pijlsnel bewezen dat hun eigen sound leidt tot een volledig uitverkochte Heineken Music Hall en hiermee een groeiende publiekswens naar méér hebben ontwikkeld.

Bla Bla: Techno is voor de echte diehards nooit weg te denken uit de nationale dancescene, waarin Nederland muziek- en line-up technisch een prominente rol speelt. Met krachtige technoconcepten, zoals Bla Bla, blijft onze nationale technoscene groeien en de hieraan gekoppelde technoartiesten gaan dan ook als een speer op internationale vlak.

GirlsLoveDJs: Waarom moeilijk als het eenvoudig mag? Voor ieder die niet houdt van ingewikkelde storylines, biedt GirlsLoveDJs al jaren de oplossing. Dit `no nonsens' concept trekt al vanaf het begin volle zalen in heel Nederland en met haar `suppa duppa eclectic sound' is GirlsLoveDJs een absolute aanwinst voor Dirty Dutch.

Dirty Dutch Music
Chuckie
Estelle (Live)
David Guetta
Wynter Gordon (Live)
Hardwell
Steve Aoki
Afrojack
Sidney Samson
Dimitri Vegas vs Like Mike
MC Ambush
MC Gee

Amazone Project
Sunnery James & Ryan Marciano
Shermanology (Live)
Dennis Ferrer
Gregor Salto
Gregory
Leroy Styles
Firebeatz
MC Roga
Zawdi MC

GirlsLoveDJs
The Flexican
Jaziah
Nizzle
Guerilla Speakerz
Rubix (Baiser Sur La Disco)
Jim Aasgier
Phalerieau
MC Sef
More to be confirmed . . .

Bla Bla
Daniel Sanchez
Alex Niggemann
Olene Kadar (Live)
El Mundo & Satori
Mulder (Live)
Edu Imbernon
2000 and One