Ministerie van Economische Zaken

Consultatie aanpassing Telecommunicatiewet in verband met NRF

Nieuwsbericht | 16-04-2010

Het Ministerie van Economische Zaken consulteert het wetsvoorstel tot wijziging van de Telecommunicatiewet in verband met de implementatie van de wijzgingen in het Europees regelgevend kader voor elektronische communicatie (NRF).

Deze consultatie vindt plaats door middel van de Rijksbrede internetconsultatie voorgenomen regelgeving, waarbij het wetsvoorstel wordt geconsulteerd op een aparte website: www.internetconsultatie.nl

Op deze site vindt u alle benodigde informatie over deze consultatie, onder meer over de wijze waarop u kunt reageren, het al of niet openbaar maken van uw reactie, de bijbehorende documenten en de termijn waarbinnen u kunt reageren (tot en met 28 mei 2010)

In het kader van deze consultatie worden tevens twee informatiebijeenkomsten door het ministerie georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten wordt het wetsvoorstel kort gepresenteerd en kunnen belangstellenden vragen stellen. De bijeenkomsten vinden plaats op het Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 30 in Den Haag. Het ministerie beschikt niet over voldoende eigen parkeerruimte. In de omgeving van het ministerie is (betaalde) parkeerruimte beschikbaar.

Op de bijeenkomst op dinsdag 27 april 2010 van 9.30 tot 12.00 uur zullen de aanpassingen op het terrein van ePrivacy, veiligheid en frequenties aan de orde komen.

Op woensdag 28 april 2010 van 9.30 tot 12.00 uur zullen de universele dienst en de bescherming van consumenten centraal staan.

Indien u bij een of beide van deze bijeenkomsten aanwezig wilt zijn, wordt u verzocht dit uiterlijk vrijdag 23 mei a.s. te melden, door middel van een emailbericht aan SecretariaatTM@minez.nl .

U wordt verzocht daarbij aan te geven: uw naam en de organisatie die u vertegenwoordigt, alsmede bij welke van de bijeenkomsten aanwezig wenst te zijn. Om logistieke redenen verzoeken wij u het aantal vertegenwoordigers per organisatie zoveel mogelijk te beperken.

Bezoekers van Economische Zaken dienen vantevoren te zijn aangemeld en moeten een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen.