Politie Kennemerland

Verkeerscontroles

Kennemerland, 16-04-2010

HOOFDDORP, 15 april De politie heeft donderdagmiddag tijdens een onopvallende surveillance op de Weg om de Noord diverse verkeersovertredingen geconstateerd. Het accent lag op het dragen van de autogordel, mobiel bellen en ander a-sociaal verkeersgedrag. De agenten schreven vier bekeuringen uit voor het niet handsfree bellen (3) en het niet dragen van de autogordel (1). Diverse verkeersdeelnemers, waaronder motorrijders, zijn aan de kant gezet en aangesproken op hun gedrag in de file. De controles worden de komende tijd herhaald.

ZWAANSHOEK, 15 april Bij een verkeerscontrole op de Bennebroekerweg zijn donderdagmiddag negen bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. 45 Automobilisten zijn aan de kant gezet en gecontroleerd. De bestuurders die bekeurd werden kregen hun bekeuring direct mee.

LISSERBROEK, 15 april Op de Hillegommerdijk heeft de politie donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.15 uur een snelheidscontrole met lasergun gehouden. Van de 314 passanten overschreed niemand de maximum snelheid van 50 km per uur. De politie is tevreden met dit resultaat.

UITGEEST, 15 april De politie hield donderdagmiddag een snelheidscontrole op de Provinciale weg. Hierbij zijn drie snelheidsovertreders betrapt die harder reden dan de toegestane 80km per uur. 467 Bestuurders passeerden de radar.