Gemeente Beek


Gemeente Beek in Ondernemershuis

De regio Westelijke Mijnsteek heeft sinds de zomer van 2009 de beschikking over een Ondernemershuis. Het Ondernemershuis is voor alle ondernemers in de Westelijke Mijnstreek een plek waarin men kennismaakt, ideeën uitwisselt, elkaar helpt en elkaar versterkt. In dit huis zijn diverse instanties (zoals de Kamer van Koophandel, het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel, financiële instellingen e.d.) gevestigd, waardoor een ondernemer via een zogenaamde âoneway-stopâ gebruik kan maken van de diensten van diverse organisaties.

Â

De gemeente Beek zal (in de vorm van een pilot) voor een periode van 6 maanden actief participeren in het Ondernemershuis. Ondernemers kunnen elke donderdag van 09:00 uur tot 12:30 uur op afspraak terecht om hun vragen te bespreken met de gemeente Beek. De verwachting is dat deze extra mogelijkheid vooral interessant kan zijn voor bedrijven die zich willen (her)vestigen in de gemeente Beek.

Daarnaast kunt u als ondernemer ook met andere instanties in het ondernemershuis in contact komen. Voor een volledig overzicht van de partners en hun openingstijden, verwijzen wij u naar de website www.ondernemershuis.eu.

Â

Dit betekent evenwel niet dat de huidige gemeentelijke dienstverlening richting de ondernemers komt te vervallen. Ondernemers kunnen nog steeds terecht bij ons frontoffice op het gemeentehuis. Tevens blijft de mogelijkheid bestaan om uw vragen digitaal aan ons te stellen via de gemeentelijke website www.gemeentebeek.nl of het digitale ondernemersloket www.antwoordvoorbedrijven.nl. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met onze bedrijvencontactfunctionaris de heer R. Hendriks (046-4389222 of info@gemeentebeek.nl).