Gemeente Lopik

GEMEENTE
LOPIK
Onderwerp: Jongerenraadsbesluit

Op woensdag 14 april 2010 vond de jongerenraadsvergadering plaats in de P raadzaal van het gemeentehuis van Lopik. Leerlingen van vier Lopikse basisscholen mochten voorstellen met het thema "Xpress Yourself" E verdedigen. Uiteindelijk is besloten tot een compromis van twee voorstellen.

Op de agenda van de jongerenraadsvergadering stonden de voorstellen `Markt', R `Kruip in de huid van... Michael Jackson' en `Filmproject'. De leerlingen van de groepen 7 en 8 van de Immanuël uit Lopikerkapel, De Regenboog uit Lopik, Eben Haëzerschool uit Benschop en Eben Haëzerschool uit Jaarsveld mochten beslissen aan welk van de voorstellen het bedrag van 1.000 S uiteindelijk zou worden besteed.

Tijdens de vergadering werd duidelijk dat `Immanuël voor Iedereen' en de `Partij voor Jaarsveldse Politiek' graag een markt wilde organiseren, waarvoor de B opbrengst bestemd is voor een goed doel. Maar de `Regenboogse Politieke Partij' en de `Kanjers uit Benschop' waren voor het voorstel over het maken van een film. Na twee schorsingen en schrappen van onderdelen in beide voorstellen ­ het totaal te besteden bedrag blijft immers 1.000 ­ is dit compromis uiteindelijk E gesloten.

De jongerenraadsvergadering wordt zaterdag 17 april a.s. ieder uur tussen 09:00 -
12:00 uur en vanaf 18:00 uur en zondag 18 april a.s. vanaf 09:00 uur uitgezonden R op RTV9 Tekst TV. RTV9 Tekst TV is te ontvangen op:
· Caiway: IJsselstein, Benschop en Cabauw via het analoge kanaal en op het digitale kanaal 22.
· Casema: Gemeente Lopik via frequentie 663.25 of kanaal 45. I

Lopik, 16 april 2010

C