Politie Brabant-Noord

Getuigenoproep van mishandeling 7 april

Rosmalen, 16-04-2010

Een 27-jarige man uit Rosmalen is op woensdag 7 april om half negen 's-morgens op de kruising Laaghemaal met de Empelsedijk in elkaar geslagen terwijl zijn vriendin en twee kleine kinderen toe moesten kijken. Het slachtoffer reed vanaf de Laaghemaal rechtsaf de Empelsedijk op in de richting van de Blauwe Sluisweg. Hij moest plotseling remmen voor een fietser die door rood reed. Hij toeterde naar de fietser. De bestuurder van een grijze Audi A4 Cabriolet met een donker dak stoorde zich hier waarschijnlijk aan en toeterde naar het slachtoffer en maakte hevige gebaren alsof hij het er niet mee eens was. Het slachtoffer stopte langs de kant van de weg en liep naar de bestuurder van de Audi toe. Hij zei dat de fietser door rood reed en dat hij daarom toeterde. Het slachtoffer liep weer terug naar zijn auto waar zijn vriendin en twee kleine kinderen in zaten. Maar voordat hij daar was werd hij door de bestuurder van de Audi tegen zijn auto aangegooid en in zijn gezicht gestompt. Hij werd op de grond gesmeten en meerder malen geschopt. De vriendin van het slachtoffer probeerde de agressieve man te stoppen door te zeggen dat er kleine kinderen keken. De man stoorde zich daar niet aan en ging gewoon door totdat een derde persoon hem wegleidde. Het slachtoffer had meerdere verwondingen aan zijn lichaam opgelopen, schade aan zijn kleding en horloge en een deuk in zijn auto. De kinderen waren hevig overstuur door de mishandeling.

Het signalement van de man is:

blanke man, leeftijd rond de 45 jaar, kort geknipt kapsel tot kalend, fors postuur, niet dik, 1.85 m lang. Hij droeg een polo met lange mouwen, rood met wit van kleur, lichtblau we spijkerbroek en sportieve nette schoenen. Hij sprak Nederlands met een bossch accent.

De politie wil graag met mensen spreken die de mishandeling gezien hebben of die de combinatie van de auto met de dader herkennen. Deze mensen worden dringend verzocht te bellen met het team Rosmalen via 0900-8844 of anoniem via "M" op nummer 0800-7000.