Succesvolle afloop Hampshire Hotels actie met Total

16/04/2010 18:19

Hampshire Hospitality & Leisure

Hilversum, april 2010 - Vanaf begin 2010 maakten klanten van een Total tankstation tien weken lang dagelijks kans op een verwenweekend bij Hampshire. Daarnaast werden de Power Points pashouders extra in he t zonnetje gezet met speciale voordelen. Iedere deelnemer maakte tevens kans op de superhoofdprijs.

De winnaar

Op woensdag 7 april jl. is de hoofdprijs van de promotie tussen Hampshire Hotels en Total uitgereikt. Mevrouw C. Provaas uit Nibbixwoud is de gelukkige winnares van deze prijs: een volledig verzorgd familie- en vriendenweekend voor maar liefst 16 personen in Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen en een volle tank benzine. De feestelijkheden vonden plaats op het Total tankstation in Wognum aan de Nieuweweg onder het genot van Champagne, taart en Zeeuwse bolussen, die werden aangeboden door het Hampshire Hotel in Zeeland.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire heeft inmiddels 60 hotels; waarvan 48 in Nederland, 7 in België, 4 in Duitsland, 1 op de Nederlandse Antillen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hampshire-hotels.com