Dura Vermeer

Rosmalen - 16 april 2010

Ondertekening bouwteamovereenkomst Oost-Souburg

Dura Vermeer Bouw Rosmalen en Assink Vastgoed projectontwikkeling BV gaan hun krachten bundelen in Oost-Souburg en hebben hiervoor een bouwteamovereenkomst ondertekend.

Jef Havermans, directeur Dura Vermeer Bouw Rosmalen en de heer Merkus van Assink Vastgoed projectontwikkeling BV spreken met deze ondertekening de intentie uit om in Oost-Souburg een commerciële ruimte met daarboven een 6-tal appartementen te realiseren.

De ontwikkellocatie is gelegen tegenover de kerk aan de Paspoortstraat. Alvorens er gestart kan worden dient eerst nog sloopwerk verricht te worden op de bestaande locatie. Het geheel wordt uitgetekend door WTS architecten uit Vlissingen die de architectuur voor hun rekening nemen.

Het bijzondere van dit project is dat de gevels schuin oplopen naar het hoekpunt en waar de bovenste kozijnen door de daklijn steken, dit vergt de nodige afstemmingen qua details. Prognose is om voor de bouwvakantie de plannen definitief gereed te hebben waarbij kan worden overgegaan naar uitvoering.