Ingezonden persbericht


Persbericht

Met Google Services voor Websites helpt Parallels
hosting bedrijven met verhogen van inkomsten

Parallels Plesk Panel 9.5 is het eerste commerciële bedieningspaneel waarmee kleine bedrijven makkelijk kunnen profiteren van Google Services voor Websites

Apeldoorn / Renton, 16 april 2010 - Parallels, toonaangevend leverancier op het gebied van Cloud Services, heeft aangekondigd dat zij hosting bedrijven gaat helpen om waardevolle webmaster diensten aan te bieden aan hun klanten. Daarnaast kunnen er nieuwe inkomstenbronnen gegenereerd worden door integratie van Google Services voor Websites binnen Parallels Plesk Panel 9.5.

Parallels Plesk Panel 9.5, is het eerste commerciële bedieningspaneel waarmee kleine bedrijven eenvoudig kunnen profiteren van Google Services voor Websites.

Google Services voor Websites biedt websitebeheerders de mogelijkheid om hun Google webtools eenvoudig te installeren, te activeren en toegankelijk te maken via een centrale locatie op het hosting controle paneel. Het zorgt ervoor dat kleine bedrijven de mogelijkheden van hun website kunnen maximaliseren met behulp van makkelijke toegang tot Google Services zoals AdSense(TM), Custom Search(TM), Site Search(TM), Web Elements(TM) en Webmaster Tools™.

"De tools van Google behoren tot de meest populaire ter wereld en door het opnemen van Google Services voor Websites in Parallels Plesk Panel 9.5, zorgen we er voor dat onze hosting partners kunnen profiteren van the Cloud", zegt Jack Zubarev, President bij Parallels. "De toevoeging van Google Services voor Websites aan Parallels Plesk Panel 9.5 maakt het voor kleine bedrijven makkelijken om hun websites te beheren, terwijl ze tegelijkertijd de 'traffic' kunnen stimuleren."

Parallels Plesk Panel 9.5 is een veelomvattend bedieningspaneel met duizenden applicaties die een eenvoudige, winstgevende en complete service voor virtuele, specifieke en shared hosting providers levert. De nieuwe integratie met Google Services voor Websites vermindert de tijd die beheerders van websites nodig hebben voor het opzetten van en het verbinden met Google Services.

Deze samenwerking tussen Google en Parallels biedt kleine bedrijven en webmasters de mogelijkheid om met enkele klikken resultaat te bereiken. Google Webmaster Tools biedt webmasters de mogelijkheid te zien hoe effectief de sites zijn, analyseert problemen en verbetert de zichtbaarheid van de website in de zoekresultaten van Google. Webmasters kunnen makkelijk een zoekmogelijkheid toevoegen op hun site, interactieve webelementen embedden op hun pagina's en Adsense gebruiken om via hun sites winst te maken.

"Integratie met Parallels Plesk Panel maakt het voor hosting bedrijven makkelijk om waardevolle Google Services aan te bieden aan hun website eigenaren zonder dat zij zelf die integratie hoeven te doen", zegt Rajat Mukherjee, Group Product Manager bij Google. "Parallels is vooraanstaand binnen de markt 'control panel' en nu hebben alle websitebeheerders die Parallels Plesk Panel gebruiken, toegang tot de technologie die hen helpt bij het aangaan, het behoud en de verbetering van hun website zodat ze op die manier geld kunnen verdienen."

Andere belangrijke kenmerken van Parallels Plesk Panel 9.5 zijn onder meer: PCI compliance, ondersteuning van alle virtuele platforms, gratis installatie, migratie en ondersteuning voor alle klanten. Daarnaast worden bij aanschaf van de Parallels Plesk Panel 9.5 Unlimited versie, Parallels Billing 1000 en Parallels Sitebuilder 100 gratis meegeleverd.

"We zijn verheugd om te zien dat Google Services voor Websites is geïntegreerd in Parallels Plesk Panel 9.5", aldus George Karidis, Chief Marketing Officer bij SoftLayer. "Wij zijn ervan overtuigd dat dankzij deze samenwerking hosters en resellers beter kunnen profiteren van de snel groeiende mogelijkheden om te verdienen aan online adverteren."

Over Parallels
Parallels is wereldwijd marktleider op het gebied van virtualisatie- en automatiserings­software die het computergebruik optimaliseert voor consumenten, bedrijven en cloud service providers op alle belangrijke hardware, besturingssystemen en virtualisatieplatformen. Parallels - opgericht in 1999 - is een snelgroeiende onderneming met meer dan 700 medewerkers in Noord-Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie: www.parallels.com.

______________________________________________



Ingezonden persbericht