Aranea Consult neemt Steenbok Adviesgroep over


VLIJMEN, 20100416 -- De directie van Aranea Consult uit Den Bosch maakt bekend dat zij Steenbok Adviesgroep uit Alkmaar heeft overgenomen. De overname van het adviesbureau is in lijn met Aranea's groeidoelstellingen voor de komende jaren.

Steenbok Adviesgroep herbergt een tiental zeer ervaren IT-adviseurs die zich met name op het vlak van projectmanagement, interim management en service management begeven. "De kans om een bedrijf als Steenbok over te nemen met zoveel expertise en ervaring aan boord was voor Aranea een lot uit de loterij", aldus Roeland Ravesteijn, Commercieel Directeur van Aranea. Door de overname van de Steenbok Adviesgroep krijgt Aranea toegang tot een regio die voorheen onderbelicht is gebleven. Als gevolg van de bredere scope van Aranea's diensten denkt Ravesteijn de bestaande Steenbok klanten méérwaarde te kunnen gaan bieden. "Een win-win voor alle betrokkenen", aldus Ravesteijn.

De directie van Aranea heeft te kennen gegeven dat Steenbok in vrijwel dezelfde vorm vanuit haar kantoor in Alkmaar zal blijven opereren. Zowel medewerkers als opdrachtgevers merken vooral iets van de overname door het beschikbaar krijgen van een grotere en bredere hoeveelheid aan kennis en kunde.

Aranea Consult is een onafhankelijk bureau dat ICT dienstverlening biedt op het vlak van advisering, projectmanagement, IT Service management en interim management. Voor meer informatie zie www.aranea.nl.