IJslandse Cloud gooit roet in eten Fryslân House reis Cloud Expo NY


Fryslân House deelnemers naar Cloud Expo New York

SNEEK, 20100416 -- Van 17 april tot en met 22 april reist een groep ict ondernemers, waaronder Ate van der Meer van Snakeware, af naar New York om daar te werken in het Fryslân House New York en een meerdaags bezoek te brengen aan The Cloud Expo, een groots opgezet congres voor bedrijven in de interactieve media die hun diensten en software aanbieden in de zogenaamde Cloud. (www.cloudcomputingexpo2.sys-con.com) Althans dat is de bedoeling, want met het sluiten van het luchtruim ivm de stofwolk die boven Europa hangt, wordt mogelijk roet in het eten gegooid van deze belangrijke reis van de Fryslân House deelnemers.

Cloud synoniem voor software en computers

Naast Snakeware nemen Campuslan, Metamicro, XXL Webhosting, WizzBizz en Business Development Friesland deel aan de reis die door Business Development Friesland en het project WIN in samenwerking met het Fryslân House New York www.fryslanhouse.nl wordt georganiseerd.

"Cloud is voor ons als bedrijf in de interactieve media synoniem voor software en computers. Sinds gisteren krijgt het begrip Cloud een heel andere lading" zegt Ate van der Meer van Snakeware. Lennard Drogendijk van Business Development Friesland is als Chief de Mission rustig onder de ontstane situatie en zegt: "In het slimste geval moeten wij de Cloud Expo bijwonen via de Cloud" Met andere woorden wanneer er echt niet gevlogen wordt zullen de deelnemers via videoconference deelnemen aan het Cloud Expo congres en via live verbindingen toch interactief aanwezig kunnen zijn.

Over het Fryslân House New York

Op zaterdag 12 september 2009 werd in New York het derde Fryslân House geopend. De opening vond plaats te midden van de festiviteiten rondom Hudson 400. Met dit event vierden Nederland en Amerika 400 jaar handelsbetrekkingen.
Het evenement kreeg veel aandacht en erkenning in Amerika en bood daarom de deelnemers van het Fryslân House vele kansen welke vanaf nu zullen leiden naar nieuwe zakenrelaties, projecten en producten. Het Fryslân House is gevestigd in Mid-town Manhattan en wordt bemand door een locale partner. Het Fryslân House in New York heeft op dit moment 14 deelnemers maar kan meer faciliteren. Bij interesse kunt u contact opnemen met Business Development Friesland, 058-8458045.





Ingezonden persbericht