Nieuwe Algemeen Directeur voor Saint-Gobain Weber Beamix B.V


BOUW, 20100416 -- Saint-Gobain Weber heeft de heer Bas Huysmans benoemd tot Algemeen Directeur van Saint-Gobain Weber Beamix B.V. De heer Huysmans volgt de heer Mark Kooij op, die per 1 februari 2010 in dienst is getreden als Managing Director van Saint-Gobain Weber GmbH in Duitsland.

Bas Huysmans is 45 jaar en is zijn carrière in 1987 begonnen bij Océ van der Grinten. Na ruim vier jaar maakte hij de overstap naar Beamix, waar hij diverse functies binnen de Benelux organisatie bekleedde. Als lid van het managementteam gaf hij mede vorm aan de integratie van Beamix in de Maxit groep. In 2006 maakte Bas Huysmans de overstap naar het hoofdkantoor van Maxit in Zweden, waar hij als Purchasing Manager verantwoordelijk was voor de inkoopactiviteiten van de groep. De afgelopen 2 jaar is hij nauw betrokken geweest bij de integratie van Maxit in Saint-Gobain Weber, de wereldwijde industriële mortelactiviteit van Saint-Gobain.

Over Saint-Gobain Weber Beamix B.V.

Saint-Gobain Weber Beamix B.V., onderdeel van Saint-Gobain, ontwikkelt, produceert en levert premix mortelproducten en verwerkingssystemen voor de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Naast de bekende geelgroene bulksilo's op de bouwplaatsen levert Weber Beamix producten onder de merken Weber, Beamix en Metzger in verpakte vorm via de bouwmaterialenhandel en onder het merk Beamix in de "Doe het Zelf''. Saint-Gobain Weber Beamix heeft vestigingen in Eindhoven (HK), Amsterdam en Rotterdam.