MWV werkt samen met L’Oréal ter verbetering van de wereldwijde verpakking van de Garnier Nutrisse-lijn voor haarkleuring

RICHMOND, Virginia--(BUSINESS WIRE)-- 20100416 --

MeadWestvaco Corp. (NYSE: MWV) heeft vandaag bekendgemaakt een overeenkomst te hebben gesloten met L’Oréal voor de productie van de verpakking voor de populaire Garnier Nutrisse-lijn voor haarkleuring. MWV gaat de verpakking produceren voor 52 Garnier Nutrisse-productvariaties en 242 voorraadeenheden. Nutrisse is verkrijgbaar in bijna 20 landen, waaronder Europese landen en de Republiek Zuid-Afrika.

“De verpakking van haarkleuringsproducten kan een van de moeilijkste soorten kwaliteitsverpakkingen zijn om te produceren, omdat consistentie wordt vereist voor soms meer dan 50 verschillende productvariaties,” aldus Thomas Jonas, voorzitter van MWV Beauty & Personal Care. “Tegelijkertijd moeten onze klanten – zoals L’Oréal – garanderen dat deze producten worden verpakt op een aantrekkelijke, in het oog springende, informatieve en duurzame manier. MWV heeft al tientallen jaren ervaring met het perfectioneren van het veeleisende verpakkingsproces van haarkleuringsproducten. L’Oréal wist daarom dat we de behoeften met betrekking tot het merk Garnier Nutrisse beslist zouden begrijpen.”

Onze verpakking heeft het certificaat van het Programma voor de Erkenning van Bos Certificeringssystemen (PEFC) en een Chain of Custody-keurmerk ontvangen van de Forest Stewardship Council (FSC). Deze certificaten vormen een waarborg voor klanten en consumenten dat de vezels die zijn gebruikt in de opvouwbare dozen op verantwoordelijke wijze zijn verkregen.

MWV Beauty & Personal Care werkt samen met alle vooraanstaande fabrikanten van haarkleuringsproducten op vier continenten. Het bedrijf beschikt over verpakkingsfaciliteiten voor haarkleuringsproducten in Europa, China en de Verenigde Staten.

MWV

MeadWestvaco Corporation (NYSE: MWV) biedt verpakkingsoplossingen voor een groot aantal van de meest gerespecteerde merken ter wereld op het gebied van gezondheid, persoonlijke verzorging, schoonheidsartikelen, voeding en drank, media en amusement, huis en tuin, tabak en commerciële druk. Tot de divisies van het bedrijf behoren Consumer & Office Products, Specialty Chemicals, en de Community Development and Land Management Group, verantwoordelijk voor het beheer van het land dat het bedrijf in bezit heeft ter ondersteuning van haar activiteiten, en voor het bieden van mogelijkheden tot milieubehoud, recreatie en ontwikkeling. MWV heeft wereldwijd 20.000 medewerkers in dienst, is actief in 30 landen en levert haar diensten aan klanten in meer dan 100 landen. MWV beheert al haar bosgebieden volgens internationaal erkende standaards voor bosbeheer en wordt al zes jaar onafgebroken vermeld op de Dow Jones Sustainability World Index. Voor meer informatie kunt u terecht op www.mwv.com.

Foto’s/multimediagalerij: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6252237&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
MeadWestvaco Corp.
Media Contact
Jennifer McMahon, +1 804-444-7925
mediainquiries@mwv.com
of
Customer Contact

Ulrike M. Toth, +43 316 2500 156

Ticker_symbol NYSE:MWV