Bedrijvenmarkt Show en Business met veel show en entertainment


vrijdag 16 zaterdag 17 en zondag 18 april evenementencentrum Fitland Mill NB

MILL, 20100329 -- Onder de naam Show en Business wordt er in en rond evenementencentrum Fitland in Mill van vrijdag 16 tot en met zondag 18 april een bedrijvenmarkt georganiseerd. Deze drie dagen durende bedrijvenmarkt met dansdemonstraties, modeshows, optredens en workshops is gratis toegankelijk.

"Naast veel verschillende bedrijven is er ook veel entertainment in de vorm van dans, modeshows, muziek en theater," vertelt Corné Kremers. "We wilden als organisatie vooral een gevarieerd aanbod realiseren voor het hele gezin. Ook moest hetgeen we gingen organiseren gratis toegankelijk zijn." Gezien hetgeen er zoal op het programma staat en wat er zoal te horen en zien is gedurende Show en Business, is dat meer dan goed gelukt.

Ruim 70 bedrijven en verenigingen presenteren zich tijdens de bedrijvenmarkt Show en Business in Mill. Kremers: "Dat varieert van een schoonheidssalon tot een makelaar en van een witgoedzaak tot verkeersschool. Maar ook de gemeente Mill is er te vinden, het platform gehandicapten en de politiehondenvereniging." Veel van deze bedrijven hebben speciale aanbiedingen en verzorgen demonstraties. "Zo zijn er workshops hapjes maken in het speciale horecapaviljoen en is er ook een tuintent waar bedrijven die wat met tuinen en buiten hebben zich presenteren." De organisatie maakt een routing zodat bezoekers alle tenten en de evenementenhal met stands bezocht hebben voor ze in de horecazalen komen.

In die horecazalen is zo goed als non-stop veel te horen en zien op het grote showpodium. "Dat begint al op vrijdagmiddag 16 april," vertelt Corné. "Om 15.00 uur is de officiële opening door burgemeester Verheijen en om 16.00 uur start er een kindershow met de Dikdakkers." Deze brengen een cowboy en indianenshow en zijn bekend van o.a. de carnavalshit Kom pak je lasso maar. "Maar die dagen zijn er ook diverse modeshows, optredens van muziekscholen, een feestzanger, een zang duo en zijn er akoestische optredens her en der op de bedrijvenmarkt." Dit alles is gratis toegankelijk. "Alleen op zaterdagavond is er een entree voor de Duitse schlageravond. De kaartjes kosten in de voorverkoop maar 5 euro en er is voor de eerste bezoekers van die schlageravond ook nog een leuke attentie."

Vrijdag 16 april 16.00 uur tot 22.00 uur bedrijvenmarkt met diverse shows
Vrijdag 16 april 20.00 uur tot 24.00 uur feesten, dansen en borrelen met live muziek
Zaterdag 17 april 11.00 uur tot 22.00 uur bedrijvenmarkt met diverse shows
Zaterdag 17 april 21.00 uur tot 01.30 uur Duitse schlageravond met pullenfeest
Zondag 18 april 11.00 uur tot 18.00 uur bedrijvenmarkt met diverse shows

Party en evenementencentrum Fitland Hoogveldseweg 1 Mill www.showenbusiness.nl

Bedrijvenmarkt Show en Business