Persbericht

Affiliate marketing-goeroe op podium bij zanox ExpertDay Kevin Edwards, voorzitter IAB Affiliate Marketing Council UK presenteert laatste ontwikkelingen in performance based marketing

Amsterdam - 30 maart, 2010 - zanox, de Europese marktleider in affiliate netwerken, organiseert op vrijdag 16 april in de Heineken Experience in Amsterdam zanox ExpertDay. Via inspirerende presentaties en aansprekende cases worden online marketing experts volledig bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in performance based marketing. De keynote-presentatie wordt verzorgd door Kevin Edwards, Strategy Director van Affiliate Window en voorzitter van de IAB Affiliate Marketing Council UK.

Om publishers en adverteerders in staat te stellen het maximale rendement uit hun affiliate programma's te halen, houdt zanox voor de zesde maal het kennisevenement zanox ExpertDay. zanox brengt een brede groep online marketing experts bijeen om middels presentaties en cases kennis en ervaringen uit te wisselen om het inzicht in performance based marketing te vergroten. Het evenement wordt ondersteund door telecombedrijf Mobistar en direct marketing expert WDM.

Top publishers en adverteerders delen nuttige tips & tricks voor het optimaliseren van programma's. Daarnaast worden verschillende presentaties verzorgd. Roger Kenbeek, country manager zanox Benelux, praat de aanwezigen bij over de laatste ontwikkelingen binnen zanox. Performance based marketing expert Christiaan Solcer, mede-oprichter van Midsol Media en Somira Media, gaat in op concurrentie binnen affiliate marketing.

Kevin Edwards biedt de bezoekers een blik in de toekomst van performance based marketing. Als voorzitter van het onafhankelijke affiliate marketing kennisplatform in de UK en strategisch brein achter het meest succesvolle Britse affiliate netwerk, laat Edwards zien hoe de markt voor performance based marketing zich ontwikkelt en welke kansen er in de Nederlandse en Europese markt liggen voor publishers en adverteerders. Sinds augustus 2009 zijn Affiliate Window en zanox onderdeel van Axel Springer en PubliGroupe.

"Kevin Edwards is als visionair en invloedrijk expert een begrip in onze markt. Het is dan ook een grote eer dat we hem als spreker mogen verwelkomen tijdens zanox ExpertDay", zegt Roger Kenbeek. "De Britse affiliate marketing markt is de meest volwassen markt van Europa. Bovendien staat Affiliate Window te boek als het beste affiliate netwerk in de UK. Sinds het aantreden van Kevin Edwards heeft Affiliate Window de ene na de andere award gewonnen. Afgelopen jaar werd het verkozen tot meest innovatieve netwerk. Kevin Edwards zal de bezoekers van zanox ExpertDay dus absoluut van nieuwe inzichten en conversie-verhogende tips kunnen voorzien."

Ga voor meer informatie over het programma van zanox ExpertDay en registratie naar: www.zanoxexpertday.nl.