Ingezonden persbericht


Kom tot rust in Limburg

MAASTRICHT - Steeds meer mensen zijn op zoekk naar bezinning, onthaasting en innerlijke rust. Bezinningstoerisme is daarom niet voor niets 'hot'. Om in deze behoefte te voorzien presenteert demissionair minister Camiel Eurlings op 16 april in Valkenburg het boek 'Bezin in Limburg'. Een uitgave van de Limburgse Kamer van Koophandel.

Het boek 'Bezin in Limburg' neemt op een sfeervolle, bijna serene manier, vierendertig Limburgse bezinningsplekken onder de loep. Dit inclusief informatie over bereikbaarheid, prijzen, faciliteiten en openingstijden. Naast het boek kunnen geïnteresseerden de nieuwste ontwikkelingen over deze vorm van recreatie op de voet volgen via www.bezininlimburg.nl.

Uit recent onderzoek van de Hogere Hotelschool te Maastricht is gebleken dat bezinning op ruim duizend zeer uiteenlopende plekken in Limburg mogelijk is. Kamer van Koophandel Limburg ziet het als haar taak de regionale economie te stimuleren. Dé reden om zich actief in te zetten voor dit populaire onderwerp.

'Bezin in Limburg' en www.bezininlimburg.nl worden op 16 april tussen 17.00 en 19.00 uur officieel gepresenteerd in Château St. Gerlach, gemeente Valkenburg. Dan krijgt demissionair minister Camiel Eurlings tijdens een feestelijke bijeenkomst het eerste exemplaar overhandigd.

Voor de liefhebbers is 'Bezin in Limburg' binnenkort o.a. verkrijgbaar bij VVV-vestigingen, Kamer van Koophandel Limburg en ligt het ter inzage bij verschillende verblijfsaccommodaties.

************************************ EINDE PERSBERICHT ****************************************