Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T
HUMAN


1 Vrijdag 16 april 2010

Radio 5 & www.obalive.nl
19.00-21.00 uur


2 Radiotalkshow met gasten, discussies, live -muziek & publiek vanuit de


3 Openbare Bibliotheek (OBA) in Amsterdam

Presentatie: Theodor Holman


---

Hoofdgast: Jaap van Ginneken met zijn boek 'Gek met Geld' 101 belangrijke inzichten uit de splinternieuwe vakken van de financiële psychologie en neurologie. Over geven en nemen, gokken en verzekeren, sparen en lenen, kopen en beleggen in aandelen. En over de dubbele bodems van raad geven, voorlichten en handelen.

Max Pam met zijn rubriek 'Ketter en Geest'.

Berichten uit het nieuws die voor goddelozen van belang zijn, over geloof en bijgeloof.

Hier is Stine Jensen over 'NINA' !
"Helden krijgen een tijdschrift, financiële schurken een boek" Stine Jensen las ademloos recente boeken over de financiële sector, vaak gegoten in de vorm van een biografie. 'De Prooi', van Jeroen Smit, over ABN-AMRO en topman Rijkman Groenink, De Dossiers Lakeman van Marja Bontekoe over Pieter Lakeman en vooral 'Nina' van Eric Smit over het fenomeen Nina Brink.

Rondetafelgesprek over de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen. Waar moeten humanisten op letten als ze de stapel verkiezingsprogramma's door nemen? Gewoon maar weer op een paarse partij stemmen, of ligt het in 2010 toch nog wat ingewikkelder? O.l.v. Theodor Holman met Chris van der Heijden, Marc Chavannes, Amanda Kluveld en Joep Schrijvers

Live muziek: Engelse singer / songwriter Emma Black, en Mark Zijlma, slide gitaar Ze spelen folk, blues en country (4 sessies)
www.emmablack.com

OBA Live: Elke werkdag 19.00-21.00 uur, verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Deze uitzending van OBA Live is terug te zien op Televisie op maandag & dinsdag van 13.00-14.00 uur via Spirit 24 (digitaal televisie themakanaal Publieke Omroep). Zie: www.spirit24.nl




Ingezonden persbericht