Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

ANWB Kampeer 10-daagse: 16 t/m 25 april

Den Haag, 13 april 2010

De ANWB nodigt kampeerliefhebbers uit in de wereld van kamperen tijdens de ANWB Kampeer 10-daagse. In samenwerking met BOVAG, de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) en RECRON biedt de ANWB iedereen de mogelijkheid kennis te maken met het hedendaagse kamperen.

Tijdens de ANWB Kampeer 10-daagse kunnen kampeerliefhebbers:

- tegen 'probeertarief' een kampeerarrangement met eigen kampeermiddel boeken bij een van de deelnemende RECRON-campings. Er is volop keuze, want ruim 100 campings verspreid over het hele land doen mee. En natuurlijk zijn ook ervaren kampeerders van harte welkom tijdens deze kick-off van het kampeerseizoen 2010!

â- bij meer dan 150 BOVAG caravan-, camper- en vouwwagenbedrijven de nieuwste modellen en de beste occasions bekijken. En ook voor campingspullen kan men in deze periode profiteren van speciale aanbiedingen.

â- naar de ANWB-winkels, want die staan helemaal in het teken van de Kampeer 10-daagse. Vergeet dus niet even binnen te lopen bij een winkel in de buurt!

â- de ANWB Kampeerdagen bezoeken op zaterdag 24 en zondag 25 april van 10.00 tot 17.00 uur in recreatiegebied Ouderkerk aan de Amstel. Dit evenement staat garant voor een heerlijk dagje uit, voordeel, bruikbare en betrouwbare informatie en een compleet overzicht van alles wat met kamperen te maken heeft. Kampeerders vinden er onder meer een uitgebreide tentenshow, caravans, campers, fietsen, kampeeraccessoires en veel informatie over kampeerbestemmingen in binnen- en buitenland. Daarnaast is er ook veel te doen en te beleven door het uitgebreide programma met (sportieve) activiteiten, een kinderprogramma en leuke optredens. De toegang tot de ANWB Kampeerdagen is gratis.

Beleef de ANWB Kampeer 10-daagse en de ANWB Kampeerdagen voor een flinke dosis informatie en inspiratie, voor zowel de doorgewinterde kampeerder als de starter.

Kijk voor meer informatie op anwbkampeer10daagse.nl