Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Aswolk hoeft reisplannen niet te bepalen - blijf mobiel met Sixt


. Sixt zet tijdelijk 2.000 extra voertuigen in voor gestrande luchtvaartpassagiers

Hoofddorp, 16 april 2010 - Luchtvaartpassagiers hoeven hun reisplannen niet af te kappen vanwege de aswolk. Sixt, één van de leidende mobiliteitsdienstverleners in Europa, heeft snel gereageerd op de geannuleerde vluchten door de vulkaanuitbarsting op IJsland en helpt haar klanten door extra voertuigen in te zetten. Haar Europese vloot is tijdelijk uitgebreid met 2.000 voertuigen. Dankzij haar flexibele vlootbeleid, kan Sixt de voertuigen ook direct afleveren op de luchthavens zodat gestrande passagiers toch nog snel van A naar B kunnen komen. Klanten kunnen ook gebruik maken van de voordelige one-way huurprijzen nationaal en internationaal naar een grote selectie van landen.

De vloot van Sixt bestaat uit kleine stadsauto's tot luxe auto's van de bekende autofabrikanten. Zowel zakelijke reizigers als particuliere klanten kunnen voor iedere gelegenheid de perfecte auto vinden. Sixt is vertegenwoordigd in heel Europa en heeft een strategisch netwerk van 2.000 verhuurlocaties op alle commerciële luchthavens en andere belangrijke verkeerspunten zoals treinstations. Dit netwerk is verder uitgebreid door een groot netwerk aan vestigingen van franchiseondernemers. Meer informatie over de services en het netwerk van Sixt is te vinden op www.sixt.nl.

Erich Sixt, Bestuursvoorzitter Sixt AG: "Wij hebben meteen al onze bronnen aangeboord om ervoor zorg te dragen dat luchtvaartpassagiers hun bestemming konden bereiken tijdens deze ongebruikelijke situatie voor het Europees luchtverkeer. Een groeiend aantal passagiers komt erachter dat de huurauto in veel gevallen vaak een voordeligere manier van transport is.

Over Sixt
De overtuigingskracht van Sixt ligt in doeltreffende oplossingen voor de reiziger, aangeboden vanuit een netwerk van rond de 3.500 vestigingen in meer dan 100 landen. Sixt is in de ongekend concurrerende autoverhuurmarkt één van de meest innovatieve en progressieve mobiliteitsdienstverleners die met haar kostenbesparende productontwikkelingen autohuur vanaf E 9,99 per dag mogelijk maakt. Dagelijks maakt zij haar slogan waard: drive 1st class, pay economy. Surf voor meer informatie naar www.sixt.nl.