Ingezonden persbericht


-----------------------

W-Z-720-2010 Rijbewijs ingevorderd, Hoek
Vrijdagmiddag rond 14.10 uur is het rijbewijs van een 24-jarige automobilist uit Gorinchem, aan de Herbert H. Dowweg in Hoek, ingevorderd na een snelheidsovertreding. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 151 km/u over de Sloeweg noord in Ritthem. Op deze weg is 100 km/u toegestaan. De politie kon de man pas aan de kant zetten na de Westerscheldetunnel. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

O-721-2010 Diefstal auto, Brouwershaven
Tussen donderdagavond 20.30 uur en vrijdagochtend 11.00 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Zuiddijkstraat, weggenomen. Het betreft een blauwe Nissan, type Primera met het kenteken RJ-VL-49. De waarde van de auto is onbekend.

Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.


---- --