Ingezonden persbericht



---





-Persbericht-

Outspoken - Ronald Snijders bij Podium Mozaïek

Ronald Snijders staat bekend als de meest swingende fluitist van Nederland en de uitvinder van de Afro Surinaamse kawinajazz. Als zoon van beroepsmusicus Eddy Snijders kwam de jonge Ronald al vroeg in aanraking met muziek. Deze virtuoze muzikant speelde in zijn jeugd niet alleen fluit, maar ook gitaar, saxofoon, piano en percussie.

Inmiddels heeft hij meer dan 20 albums op zijn naam staan en is hij een graag geziene gast op (inter)nationale podia en festivals. Hij maakte drie cd's met Surinaamse kinderliedjes, gezongen door Surinaamse kinderen. In zijn composities combineert hij duidelijk merkbaar zijn Surinaamse roots (onder andere kaseko en kawina muziek) met invloeden uit de jazz, funk, pop en wereldmuziek.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u deelnemen aan het Diner Culturel: een driegangen diner, waarbij een speciale gast aanschuift die tijdens het eten meer vertelt over de achtergronden van de voorstelling. Reserveren verplicht.

Waar: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191
Wanneer: zaterdag 17 april, 21.00 uur, aanvang Diner Culturel 18.45

Podium Mozaïek is een internationaal cultuurpodium in Amsterdam- West. Het programma biedt (wereld)muziek, theater, comedy, cabaret en dans uit binnen- en buitenland.

Outspoken is een afwisselend programma in Podium Mozaïek waarin verschillende disciplines en cross-overs de revue passeren: Jazz, fusion, soul, swing, theater, gesproken woord; alles is mogelijk. In de programma's staan originaliteit, kwaliteit, virtuositeit en bevlogenheid centraal. De optredende artiesten hebben een onmiskenbaar eigen stijl en staan garant voor een inspirerende en energieke avond.

Meer informatie over het programma van Podium Mozaïek kunt u vinden op www.podiummozaiek.nl