Gemeente Bernheze


Sport mee tijdens de Nationale Sport Week

nationale sportweek
Van 17 tot en met 24 april 2010 vindt de zevende Nationale Sport Week plaats. Een landelijk sportevenement, dat als voornaamste doel heeft zo veel mogelijk mensen lekker in beweging te krijgen. Sportverenigingen, scholen en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten.

Op zaterdag 17 april vindt in Arnhem de landelijke aftrap van de Nationale Sport Week 2010 plaats. Een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Maar niet alleen in Arnhem zet men zich in om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook de Bernhezer sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, kunnen hun deuren van 17 tot en met 24 april open zetten, sportclinics geven, en demonstaties of toernooien organiseren. Iedereen kan op die manier ook in Bernheze kennis maken met diverse sporten en ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten.

Wilt u weten wat er tijdens de Nationale Sport Week allemaal wordt georganiseerd? Een overzicht vindt u op de activiteitenkalender op de website www.nationalesportweek.nl. En bent u zelf organisator en wilt u ook dat de inwoners van Bernheze uw sportactiviteiten weten te vinden? Meld uw sportactiviteit dan aan op www.nationalesportweek.nl.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35