Gemeente Haaksbergen


Woonbeurs Haaksbergen 17 april

01-04-2010 Woonbeurs Haaksbergen 17 april Op zaterdag 17 april vindt de Woonbeurs Haaksbergen plaats in 't Hagen. Van 10.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags kunt u deze eerste officiële Haaksbergse woonbeurs gratis bezoeken. Het is dé woonbeurs voor wie alles wil weten over wonen, bouwen en verbouwen in de gemeente Haaksbergen. Over het huidige woningaanbod, maar ook over de `laatste' bouwmaterialen en energiebesparende maatregelen.

Bij ruim 30 beursstands kunt u terecht bij onder meer bouwbedrijven, architecten, woninginrichters, notarissen, hypotheekverstrekkers en makelaars. Maar ook woningcorporatie Domijn en de gemeente zijn uiteraard van de partij. Tijdens deze woonbeurs krijgen twee actuele woonthema´s extra aandacht: starters op de woningmarkt en duurzaam bouwen en wonen.

Over deze twee thema's kunt u ook meer lezen in de speciale beurskrant die op donderdag 15 april bij u op de deurmat ploft. In die bijzondere editie kunt u precies zien welke ondernemers en organisaties met een stand op de Woonbeurs Haaksbergen staan en ook op welke plek. Kom ook langs op de Woonbeurs Haaksbergen!