IJssellandziekenhuis

2 April 2010

Sponsorloop t.b.v. Stichting Roparun op 17 april

Op zaterdag 17 april 2010 organiseert het Roparun team van het IJsselland Ziekenhuis een sponsorloop voor iedereen die graag mee wil lopen in het Schollebos. De opbrengsten van deze YSLropaRUN-loop komen ten goede aan Roparun.

Belangstellenden kunnen zich bij het Roparunteam van het IJsselland inschrijven voor 2 afstanden: 5 of 10 kilometer. Voor de kinderen wordt een loop van 1 kilometer georganiseerd. De loop start bij de ingang van het IJsselland Ziekenhuis aan de kant van de Poortmolen.

Het parcours van de sponsorloop ligt in het mooie Schollebos en bestaat uit rondes van 5 kilometer. Voor de lopers van de 10 kilometer staat halverwege een drinkpost opgesteld. Na afloop is er sportdrank en voor de jeugd een leuke herinnering.

Inschrijven
Voorinschrijven kan tot 16 april via het inschrijfformulier op de website: roparunysl.nl. Het startgeld bedraagt bij voorinschrijving EUR. 5,- voor de 5 en 10 kilometer en EUR. 2,50 voor de jeugdloop. Lopers kunnen dit betalen bij het afhalen van het inschrijfbewijs op 17 april vanaf 10 uur.
Na-inschrijving kan ook op 17 april ter plaatse, het inschrijfgeld bedraagt dan EUR. 6,- en EUR. 3,50 voor de jeugd. Om 10.30 uur start de loop voor de jeugd en om 11.00 uur starten de 5 en 10 kilometer.

Uiteraard komt het startgeld ten goede aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker.

---