Gemeente Hoorn

Sport mee tijdens de Nationale Sport Week in Hoorn

Van 17 tot en met 24 april vindt de zevende Nationale Sport Week plaats. De Nationale Sport Week is een landelijk sportevenement waarbij het belangrijkste doel het promoten van sport en bewegen en het verhogen van de sportdeelname in Nederland is. Ook de gemeente Hoorn doet mee en organiseert tijdens de Nationale Sport Week een eigen lokale Sportweek voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar.

Op zaterdag 17 april is in Arnhem de landelijke aftrap van de Nationale Sport Week 2010. Een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Maar niet alleen Arnhem zet zich tijdens de Nationale Sport Week in om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook de gemeente Hoorn doet volop mee aan de nationale sportweek. Van 19 tot en met 23 april organiseert het Sportopbouwwerk Hoorn in vijf verschillende wijken diverse sportactiviteiten. Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 19 april
Activiteit: Basketbal / klimparcours Locatie: Sporthal Zwaag
Tijdstip: 16.00 uur - 17.00 uur

Dinsdag 20 april
Activiteit: Dansen / skeeleren / voetbal Locatie: Sporthal de Vredehof
Tijdstip: 15.30 uur - 17.00 uur

Woensdag 21 april
Activiteit: Dansen / kanoën / skeeleren / BMX Locatie: Sporthal de Kers
Tijdstip: 14.00 uur - 16.00 uur

Donderdag 22 april
Activiteit: Kanoën / BMX / softbal
Locatie: Kanovereniging Flevo (Dwaalpark Grote Waal) Tijdstip: 15.30 uur - 17.00 uur

Vrijdag 23 april
Activiteit: Voetbal / basketbal / skeeleren Locatie: Sportplein de Opgang
Tijdstip: 15.30 uur - 17.00 uur

Inschrijving is niet nodig, je kunt gewoon naar binnen lopen. De entree is gratis.

Kinderen van acht tot en met twaalf jaar kunnen aan alle activiteiten meedoen. Kinderen van zes tot en met twaalf jaar kunnen alleen aan het klimparcours, dansen, voetbal en softbal meedoen.

Kijk voor meer informatie op de website www.sportopbouwwerkhoorn.nl of neem contact op met Sportopbouwwerk gemeente Hoorn, telefoon 0229-252620.
Laatste wijziging van deze pagina: 6 april 2010